Mida teha kui poolik saia- või leivapäts on kapis kõvaks kuivanud ja seega üsnagi hammustamiskõlbmatuks muutunud? Ei, seda ei pea ära viskama, pigem anna oma saiale uus hingamine ehk siis muuda see paari lihtsa nipiga taas krõbedaks ja pehmeks! Selles ei ole midagi keerulist! Mida teha, kui poolik saia- või leivapäts on kapis kõvaks kuivanud ja seega üsnagi hammustamiskõlbmatuks muutunud? Ei, seda ei pea ära viskama, pigem anna oma saiale uus hingamine ehk siis muuda see paari lihtsa nipiga taas krõbedaks ja pehmeks! Selles ei ole midagi keerulist! Allpool on kaks imelihtsat sammu, mille abil maitseb saiapäts just nagu see oleks äsja poest ostetud või ise ahjus küpsetatud: 1. Aseta kuivanud sai kraanivee alla nii, et just koorik saaks märjaks. Midagi hullu ei juhtu, kui ka saia sisu pisut vett saab. Koorik peaks aga ilusti märjaks saama! 2. Nüüd aseta märg sai ahju, mis on eelkuumutatud 200 kraadi peale. Hoia saia ahjus umbes 5-7 seitse minutit ja tulemuseks ongi mõnusalt krõbe ja pehme sai! Järgmine samm - võta külmikust soovitud võileivakatted ja valmista võileivad! Allikas: purewow.com
Kirsti Timmer — FOTO: TV3 Keha ja vaim NÕID KIRSTI TIMMER avaldas, mida unes ussi nägemine tegelikult tähendab
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?