Reklaam sulgub sekundi pärast

2009. aasta kevadised meigitrendid

Hooaeg algab peagi, juba on poelettidele jõudnud kevadkaup ning esimesed kevadvärvid jõuavad rahva sekka. Alusta juba varakult ka meigitrendide katsetustega ning muuda jumestus kevadisemaks.

 Peagi algab kauaoodatud kevadhooaeg, juba on poelettidele jõudnud kevadkaup ning esimesed rõõmsamad värvid jõuavad rahva sekka. Alusta juba varakult ka meigitrendide katsetustega ning muuda jumestus kevadisemaks.


• Õhetavad beebi-põsed on sel hooajal esiplaanis. Kevadmeigis on põsesarnad eriti esile toodud. Kanna valgust peegeldavat highlighter'it põsesarnale ja hajuta see oimuni. Soovi korral lisa ka heledat lauvärvi. Kanna beebi-roosat põseruuži põskedele. Ära karda põskedel kasutada sädelevaid värve. Et kogu jumestus tunduks õhkõrn ja tütarlapselik, kasutas näiteks meigiguru Bobbi Brown Erin Fethersoni moeshow'l modelle meikides sädelust ja heledaid lauvärve ka silmade ümber.

• Hõbedase sädelusega kreemvärvid
Kuna sel hooajal on IN pigem hele jume, siis sära ja värskust saad lisada hõbedat kasutades. Kanna hõbedatooni highlighter'ina, et rõhutada näojooni. Kulmuluul, põsesarnadel ja dekolteel mõjub hõbedane sädelus eriti hästi. Et hõbedane esile tuleks, kasuta seda kevadist trendinippi näiteks koos punaste huultega.

• Lilla toon on juba sügisest trendikas olnud. Et ka kevadel romantilisust ja mängulisust välimusele lisada, kasuta lillat lauvärvi  koos hõbeda või valge värviga, näiteks on üks huvitav mõtle valge silmalainer. Huuled jäta toonilt neutraalsed ning põskedele lisa roosakat kuma. Teine variant on julgematele katsetajatele- Zac Poseni, Todd Lynn'i ja Modern(ist)'i moeshow'del näidati hetke kuumimat huuletooni, milleks on metallik-lilla.

• Lõhe-toonis huuled
Õhtusel ajal sobib endiselt kanda eelmise hooaja meigihitti - Hollywoodi stiilis punaseid glamuurhuuli, kuid kevade saabudes kasuta päevasel ajal midagi palju kergemat. Sel hooajal kanna lõhe-värvi huulepulka. Et sellist värvi saada, sega omavahel kollakas ja roosakas huuletoon.

• Suitsusilm
Ka see hooaeg ei möödu armastatud suitsusilmameigita. Kevadel kasuta pigem hallikaid toone, must lauvärv jäta parem kõrvale. Et siiski silmale sügavust ja dramaatilisust lisada, kasuta musta ripsmetušši. Sellist meiki kasutati näiteks Carolina Herrera selle hooaja moeshow'l.



Mari Ojasaar

[gallery ids="1886610,1886616,1886621,1886628"]