A. Le Coq Dry ICE – eriti kerge, jäiselt mahe õlu

8 kommentaari

A. Le Coq Dry ICE on kerge hele kvaliteetõlu mis on unikaalne nii oma
sisult kui vormilt. Eriline dry-õlle tehnoloogia võimaldab õlles
tavapärasest rohkem ära kääritada linnastest pärinevat ekstrakti, mis
annab õllele kergema maitse. Dry-õllede kääritusaste on tavapärasest
kõrgem, mistõttu on ka A. Le Coq Dry ICE`is väiksem linnastest saadud
suhkrute sisaldus ja seega ka vähem kaloreid.

A. Le Coq Dry ICE on kerge hele kvaliteetõlu mis on unikaalne nii oma
sisult kui vormilt. Eriline dry-õlle tehnoloogia võimaldab õlles
tavapärasest rohkem ära kääritada linnastest pärinevat ekstrakti, mis
annab õllele kergema maitse. Dry-õllede kääritusaste on tavapärasest
kõrgem, mistõttu on ka A. Le Coq Dry ICE`is väiksem linnastest saadud
suhkrute sisaldus ja seega ka vähem kaloreid.

Ice-õlle tehnoloogia puhul külmutatakse õlu laagerdusprotsessi käigus
kuni – 3°-ni, mis annab õllele tavapärasemast pehmema järelmaitse.


Dry ICE`i
ainulaadne pudel on keeratava korgiga ning selle põhja on
pressitud spetsiaalne avaja mis teeb õlle avamise lihtsaks ja mugavaks.

Miks Dry?

Dry-tehnoloogia puhul kääritatakse õllest välja tavapärasest
rohkem linnastest pärinevat ekstrakti, tänu millele saavutatakse
eriliselt kerge maitse. Lisaks väheneb kõrge kääritusastme tulemusena
ka suhkrute sisaldus ning seega on õlles ka vähem kaloreid.


Miks ICE?

Laagerdusprotsessi käigus külmutatakse õlu kuni -3C-ni, mis annab õllele selle ainulaadselt pehme ning maheda maitse.

Vaata lisa SIIT

Vaata klippi A. Le Coq Dry ICE'st: