Enne aastavahetust võttis Buduaari tiim aja maha Vene hingega restoranis Balbulja, kus nauditi head-paremat restorani köögist ja võeti kokku mööduv aasta. Enne aastavahetust võttis Buduaari tiim aja maha Vene hingega restoranis Balbulja, kus nauditi head-paremat restorani köögist ja võeti kokku mööduv aasta. Babulja restoranis võttis meid vastu pidulik, kuid hubane vanalinna interjöör, mida ilmestavad nostalgiaga kööginõud. Jõulutuledes linn akna taga lõi sobiva meeleolu. Restoran kostitas meid küllusliku toidu- ja veinivalikuga, mida kindlasti veel kogeda tahaks. Oskarid kõige lahedamatele kolleegidele Buduaari naiskond tunnustas ka üksteist, andes üle tiitlid kõige abivalmivale kolleegile, kelleks valiti korrektor/toimetaja Annaliisa Köss, kõige eesmärgipärasemale ja töökamale, kes on müügijuht Kätlin Laasik, ja kõige stiilsemale, kelleks valiti Buduaari ajakirja tegevtoimetaja Triin Tisler. Aitäh teile! Õhtuks tegi kaunitaridele meigi Katrin Sangla (Max Factor) ja ilu jäädvustas fotodele Evelin Lillepuu. Aitäh ka lahkele restoranirahvale! Buduaar.ee [gallery ids="3012839,3012842,3012846,3012849,3012852,3012855,3012858,3012861"]
Olesija Saue — FOTO: Kersti Niglas Nipinurk BRÄND NIMEGA SINA! Miks on oluline tegeleda sotsiaalse müügiga?
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?