PÄIKESELINE GURMEEKOOL VOL4: Värvikas vokiroog kana ja krevettidega
Fotod: Urmas Kamdron

Kevadise gurmeekooli ootusteks olid vitamiinirikkad ja värvilised road, mis annaksid peale pikemat päikesevaest aega kehale tõhusa energialaengu. Buduaari gurmeekooli neljandaks retseptiks sai argihõrguks sobiv vokiroog.

Retseptid koostas meile Musita resto & bar peakokk Eerik Kallas ning vitamiinirikkad toiduained olid toonud meile Balbiino esindajad, kes võtsid endaga ühes Härmavilja sarja köögiviljade ja marjade segud. 

VÄRVIKAS VOKIROOG KANA JA KREVETTIDEGA 

4 inimesele

60 g šalottsibulat, hakitud

3 küüslauguküünt, hakitud

400 g Härmavili wokisegu

200 g kanafileed

200 g kooritud Marine krevette

60 ml oliiviõli

200 g keedetud munanuudleid

soola

värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine:

Kuumuta pann keskmisel kuumusel, lisa oliiviõli, sibul ja küüslauk. Kui ained on kergelt pruunistatud, lisa ribadeks lõigatud kana ja prae paar minutit. Pese ja kuivata krevetid ning lisa segule. Lisa ka Härmavili wokisegu ja prae, kuni segu on valmis.

Valmista juhendi järgi nuudlid ja lisa roale kõige lõpus. Maitsesta tugevalt soola, pipra ja soovi korral sojakastme ning sweet chilli'ga.

Hea isu!

Piilu ka Härmavili Fb-lehele, sest seal toimub sageli toredaid mänge!