Reklaam sulgub sekundi pärast

UUS BUDUAARI AJAKIRI: supernaised, hullud suvetrendid ja uudsed voodirõõmud!

Päikest! oleme me soovinud kõik need, üheksa pikka kuud, nii oma kirjade kui ka kohtumiste lõpus ja tundub, et soovimine on end ära tasunud, sest nüüd on päike tõesti kohal. Sellest, et järjepidevalt soovides, et tule mitte ainult päike välja, vaid muutuvad ka elud, on ka Buduaari ajakirja suvealgusnumbris mitmeid tõestusi.


Päikest! Just seda oleme me soovinud kõik need üheksa pikka kuud nii oma kirjade kui ka kohtumiste lõpus ja tundub, et soovimine on end ära tasunud, sest nüüd on päike tõesti kohal. Sellest, et järjepidevalt soovides ei tule mitte ainult päike välja, vaid muutuvad ka elud, on ka Buduaari ajakirja suvealgusnumbris mitmeid tõestusi.

Kaanestaar Sünne Valtri aitab selgitada müsteeriumi, miks osa meist lööb läbi ja osa mitte. Sünne on terve elu unistanud vaid ühest - lauljakarjäärist. Viis aastat tagasi asutas ta bändi, mille esinemisgraafikud ulatuvad tänaseks ülejärgmisesse aastasse. „Olen iseenda jaoks pannud paika, mida ma elult ootan, ja olen teinud selleks ka kõik endast oleneva, et neid samme astuda,“ on Sünne oma kuldsetele sõnadele säravaks kinnituseks. Seekord ei räägi me temaga sõnagi kehakaalust. Ta on varasemalt tunnistanud, et on „kõigukaaluline“ ning ometi kaotanud aastaga ligi 40 kilo. „Kui ma kunagi oma ideaalkaalu saavutan, siis lähen ma Playboysse“, ütleb ta naljaga, napis trikoos enesekindlalt kaanepildil poseerides ja naeru lõkerdades. Meie poolest sobiks ta sinna juba praegugi!

 

Käesolevas numbris leiad inspireerivat lugemist aga veelgi:

*Räägime maailmarändurist eestlanna ja esoteeriku Crystal Ra Laksmiga, kes sai mõned aastad tagasi tuntuks kui naine, kes abiellus iseendaga. Läbi oma huvitavate elukäikude ja mitmete rännakute on Crystal jõudnud tänaseks kohta, millest ta on alati unistanud.

*Ilumure: mu juuksed ei tunne end hästi! Mida teha kui bad hair day kimbutab sind igapäevaselt?

*ILUANKEET: imekaunis Elina Nechajeva jagab oma ilu saladusi.

*Oma riidekappi tutvustab alati stiilne Piret Järvis!

* Kõik deodorantidest ja antiperspirantidest. Ehk mida peaksid neist teadma ja millise valima?

Milliseid sõnumeid saadab sulle keha? Oled sa kunagi mõelnud, et haigused tulevad meid hoopis õpetama? Kuidas, aitab lahti seletada terapeut Katrin Alujev.

*Aastaajad sinus eneses. Naise elus on üks huvitav tsükkel, mis kordub elu jooksul ligi viissada korda ja mille mõistmine annab meile võime olla ühe kuu jooksul nii kõikvõimas amatsoon kui vaikselt nurruv kiisu. Kuidas aastaaegu endas tõlgendada, annab nõu kogemusnõustaja Katri Ristal.

*Isa - tütre esimene prints. Räägime lähemalt sellest, et isadel on tütardele emotsionaalselt pakkuda rohkemgi kui emadel, sest just isa on see meesmudel, kelle puuduste või väärtuste järgi noor naine oma ideaalmeest otsima hakkab. 

*Unest - uuesti! Milline on soovituslik unehügieen, kuidas tunda ära unetust ja kas aeg-ajalt tasuks magada ka n-ö iluund, seda aitab selgitada unenõustaja Kene Vernik. 

8 seljatatud halba harjumust. Uus aasta pole enam sugugi nii uus ning aastavahetusel antud lubadused on tänaseks juba jõudsalt arenenud… või siis unustuse hõlma vajunud. Kaheks naist avaldasid meile, kuidas nemad oma halvad harjumused seljatasid. 

Uued naudingud naba all. Pole saladus, et naine, kes tunneb oma keha, on õnnelik naine, sest just nii oskab ta naudingute tippu viia nii iseend kui ka partnerit. Naudingute mängumaale on lisandunud veelgi põnevamaid „tehnikaid“, millega on naudingud kindla peale garanteeritud!

Veel käime koos Helen Adamsoniga ära safaril, kuuleme bikiinifitnessisti Egle Eller-Nabi toitumisnõuandeid ja selgeltnägija Anu Pahka elutarkusi, räägime Johann Urbiga naistest ja armastusest ning uurime, mida teeks Iiris Vesik, kui ta saaks olla nähtamatu!

Ilusat suveootust koos Buduaariga!

Buduaar.ee

 

[gallery ids="2047201,2047203,2047205,2047207,2047208,2047210,2047212,2047214,2047215,2047217,2047219,2047222,2047223,2047225,2047227,2047229,2047231,2047233,2047236,2047238,2047240,2047242"]