Hapukapsas ja verivorst on jõulude põhiroog. Ilma selleta ei saa kuidagi õiget jõulutunnet. Selline toit mõjub aga tahes tahtmata seedimisele halvasti. Pärast jõule tahaks midagi kerget, aga samas väga maitsvat. Hea idee on ahjukartulid suitsukanaga. Ahjukartulid suitsukanaga Neljale Vaja läheb: 4 suur kartulit 350 g suitsukana 150 g metsaseeni 1 väike sibul 1 spl jahu 2 dl vett 6 dl piima natuke murulauku Valmistamine: Pese ja kuivata kartulid. Mässi fooliumi sisse ning küpseta ahjus 225 kraadi juures umbes 1 tund. Kastme valmistamiseks tükelda suitsukana ning sibul. Prae seened, kanatükid ning sibul pannil. Lisa jahu ning kuumuta kergelt läbi. Kalla peale vesi ning hiljem ka piim. Maitsesta soola ja pipraga. Kui kartulid on valmis, lõika veidi jahtunud kartulitele peale rist ja suru sisu välja. Tõsta peale kaste ning puista peale hakitud murulauk. *Proovi ka erinevaid külmkastmeid ! Head isu ! Mirjam Simmer Köögikunsti toimetaja
Katri Kats ja Juhani Särglep — FOTO: Katri Kats/Instagram Seltskonnauudised IMELINE KAADER BEEBIKÕHUST: suunamudija Katri Kats saab peagi lapse
Grete Kuld — FOTO: Grete Kuld/Instagram Ilu ja mood SÄRTSAKAS KAADER: Grete Kuld näitas, milline ta 14 aastat tagasi välja nägi
Maskis laulja, Pull — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Maskis laulja“ kaks vägevat lisategelast on selgunud!
Marju Karin — FOTO: Marju Karin/Instagram Seltskonnauudised “MA OLEN eluaeg peomutt olnud.” Foto Marju Karini minevikust rabab jalust
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?