Hapukapsas ja verivorst on jõulude põhiroog. Ilma selleta ei saa kuidagi õiget jõulutunnet. Selline toit mõjub aga tahes tahtmata seedimisele halvasti. Pärast jõule tahaks midagi kerget, aga samas väga maitsvat. Hea idee on ahjukartulid suitsukanaga. Ahjukartulid suitsukanaga Neljale Vaja läheb: 4 suur kartulit 350 g suitsukana 150 g metsaseeni 1 väike sibul 1 spl jahu 2 dl vett 6 dl piima natuke murulauku Valmistamine: Pese ja kuivata kartulid. Mässi fooliumi sisse ning küpseta ahjus 225 kraadi juures umbes 1 tund. Kastme valmistamiseks tükelda suitsukana ning sibul. Prae seened, kanatükid ning sibul pannil. Lisa jahu ning kuumuta kergelt läbi. Kalla peale vesi ning hiljem ka piim. Maitsesta soola ja pipraga. Kui kartulid on valmis, lõika veidi jahtunud kartulitele peale rist ja suru sisu välja. Tõsta peale kaste ning puista peale hakitud murulauk. *Proovi ka erinevaid külmkastmeid ! Head isu ! Mirjam Simmer Köögikunsti toimetaja
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
Meelis Lao podcastis „Keset elu“ salvestusel — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk VIDEO! Meelis Lao podcastis „Keset elu“: aeg on ainus tõeline valuuta, mis on kõige kallim
Adriana Viks abikaasa Hannesega — FOTO: Adriana Viks/Instagram EKSKLUSIIV Suhted ja seks ADRIANA VIKS kirglikust abielust Hannesega: me leiame kompromisse ka intiimsemate teemade osas
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu ARMAS KAADER: HENDRIK TERRAS käis abikaasaga beebiriideid valimas
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?