Mida teha, kui koolis kõht jube tühjaks läheb, aga söögivahetund on alles poolteteise tunni pärast?! Loomulikult vajad sa ühte tervislikku ampsu! Selleks, et sul edaspidi näljast silme eest mustaks ei peaks minema, jagame sinuga ühte tervislikku retsepti, mille järgi saad ise valmistada endale mõnusad vahepalad! Mida teha, kui koolis kõht jube tühjaks läheb, aga söögivahetund on alles pooleteise tunni pärast?! Loomulikult vajad sa üht tervislikku ampsu! Selleks, et sul edaspidi näljast silme eest mustaks ei peaks minema, jagame sinuga üht tervislikku retsepti, mille järgi saad ise valmistada endale mõnusad vahepalad!Sellest kogusest tuleb sulle kaheksa müslibatooni. Vaja läheb: 1,5 tassi kaerahelbeid1 tass datleid0,5 tassi kuivatatud banaanilaaste0,5 tassi tumedat šokolaadi0,25 tassi mett0,25 tassi maapähklivõid Valmistamine: 1) Rösti kaerahelbeid 250 kraadi juures ahjus umbes 10 minutit. 2) Purusta tükeldatud datlid käsitsi, moodustades ühtlase püree. 3) Sulata pliidil pähklivõi ja mesi, aga ära lase sel keema minna. 4) Kalla kaerahelbed, datlid, tükeldatud šokolaad ja banaanilaastud pähklivõi ja mee hulka ning sega kõik läbi. 5) Kalla segu ükskõik millisesse vormi, tee ühtlaseks ja pane üheks tunniks külmkappi.Artikkel ilmus ajakirja Buduaar Teen september-oktoober 2016 numbris.
Kaisa ja Raigo Kuusnõmm — FOTO: Ardo Kaljuvee Pere ja kodu ERATREENER KAISA KUUSNÕMM unistusest abikaasa Raigo Kuusnõmmega: küsimus pole kas, vaid millal …
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda