Reklaam sulgub sekundi pärast

VÕITJA! MAGUS RETSEPTIVÕISTLUS! VÕIDA BILLINGTON’S tooteid, kokkamiskursus, au ja kuulsus

Sõnaga "magus" seostuvad eelkõige positiivsed emotsioonid ja see vastab ka teaduslikus plaanis tõele. Nimelt on suhkur (täpsemalt glükoos) inimorganismi peamine energiaallikas. Glükoosi sisaldub igas toiduaines, kuid kõige enam just maiustustes. Süües magusat, toodab organism õnnehormooni serotoniin, mida tänapäeva inimene oma pideva stressi ja väsimuse tõttu nii väga vajab.

Sõnaga "magus" seostuvad eelkõige positiivsed emotsioonid ja see vastab ka teaduslikus plaanis tõele. Nimelt on suhkur (täpsemalt glükoos) inimorganismi peamine energiaallikas. Glükoosi sisaldub igas toiduaines, kuid kõige enam just maiustustes. Süües magusat, toodab organism õnnehormooni serotoniin, mida tänapäeva inimene oma pideva stressi ja väsimuse tõttu nii väga vajab.

Laulis ka ju maailma asjadest kõike teadev lasteraamatutegelane Mary Poppins, et suhkrutükk teeb isegi pipratera magusaks. Millist suhkrut ta silmas pidas? Arvatavasti BILLINGTON’Si rafineerimata roosuhkrut, mida on enne meie toidulauale jõudmist minimaalselt töödeldud, säilitades nii looduslikud ja tervisele kasulikud toiteväärtused. Rafineerimata suhkrust õhkub ka tugevamat maitset ja aroomi kui rafineeritud suhkrust ja järelikult valmivad sellest ka maitsvamad toidud. 

Buduaari naised koostöös vaid rafineerimata suhkruid pakkuva BILLINGTON’Si esindajate ja Jamie toiduajakirja Eesti-poolse toimetusega kutsuvad teid osalema maitsval magusal retseptivõistlusel!  

Hei, osav kokkaja, magusate küpsetiste spetsialist või lausa professionaal, tule teistelegi eeskujuks ning inspiratsiooniks!

Lisa oma retsept koos pildiga, milles on kasutatud vähemalt üht BILLINGTON’S erinevate maitsetega suhkrut, siia retseptivõistlusele. Selleks logi sisse oma olemasoleva kasutajanimega või alles loo see endale SIIT. Ole hea ja täida võistlusel osalemisel ka teistele peidus olev väli oma kontaktandmetega. Et me saaks sinuga kingituste üleandmise osas ühendust võtta. 

Ühele magusamaailmast lugupidavale kokkajale anname võimaluse saada oma retseptiga nii Jamie kui ka Buduaari ajakirja kaasautoriks. Ja mitte ainult! Lisaks on preemiaks ka kokkamiskursus Sulle ja kaaslasele koos toreda seltskonna ja tippkokaga Buduaari suvise gurmeekooli raames, mai alguses toimuval kokkamisüritusel ja loomulikult uhke varu rafineerimata suhkruid BILLINGTON’Silt.

30 parimat retsepti ja 1 kõige-kõigem saavad premeeritud BILLINGTON’S spetsiaalse küpsetaja suhkrukomplektiga: 

1 kg peeneteralist küpsetussuhkrut Golden Caster + 250 g Demerara + 250 g heledat Muscovado suhkrut

Peaauhind on lisaks küpsetaja komplektile ka kaunis küpsetiste karbis olevad uued pehmed rafineerimata suhkrud - helepruun suhkur, tumepruun suhkur ja tuhksuhkur. 

Võitjatest anname teada 3. mail. 

Valisime siinsetest magusatest ahvatlusetest välja võiduretseptiks tervisliku, efektse koogikese, mida saab nutikas võõrustaja oma külalistele juba eelmisel päeval valmis teha ja sügavkülma ootele jätta! Palju õnne kasutaja airi88!

 

Kõikidele osavõtjatele kuulub aga kingipakike suhkrute näol. Suhkruid saab kätte alates 11.maist Buduaari toimetusest. Kui sul hea osavõtja pole võimalik ise järgi tulla siis kirjuta palun [email protected]

Kreemine avokaado-laimi peaaegu toorkook :)


Värske ja tervislik :) Põhi: 200g mandleid, 50g demerara suhkurt, 50g kookoshelbeid, 50g kookosõli. Rösti pannil pähklid koos suhkruga, lisa kookoshelbed ja õli, sega ühtlaseks. Suru 18cm koogivormi põhja. Täidis: 3 keskmist avokaadot, 1.5 laimi koor ja mahl, 60g (toor)agaavisiirupit, 50g kookosõli. Püreesta avokaado ja lisa agaavisiirup, laimimahl ja koor ning kookosõli. Sega ühtlaseks. Kalla segu pähklipõhjale. Aseta sügavkülma ja hoia 5 tundi. Enne söömist umbes pool tundi varem sulama võtta.

Parimad retseptid avaldatakse ka Billington'si Facebooki lehel aadressil https://www.facebook.com/BillingtonsEesti/.

KÕIK BILLINGTON’Si SUHKRUD ON RAFINEERIMATA! 

Rafineerimata suhkur saadakse naturaalsel teel suhkruroost mahla väljapressimisel, selle puhastamisel ning kristalliseerimisel. Kogu protsessi eesmärk on säilitada võimalikult palju naturaalselt suhkruroos sisalduvat melassi. Protsessi käigus säilivad mineraalained, vitamiinid ja kiudained. 

Rõõmsat küpsetamist ja kokkamist!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[gallery ids="2093267,2093268,2093269,2093270,2093271,2093272,2093273,2093274,2093275,2093276,2093277"]