Johanna köögis: isetehtud spinatimaitseline tortilja koos krõmpsuvaga

36 kommentaari
Johanna köögis: isetehtud spinatimaitseline tortilja koos krõmpsuvaga

Kallis lugeja, ma pean nüüd sulle midagi üles tunnistama – nimelt olen ma täielik vrapisõltlane. Tänases postituses näitan ma sulle, kuidas ise meisterdada  maitsvaid ja tervislikke tortiljasid.

Kallis lugeja, ma pean nüüd sulle midagi üles tunnistama – nimelt olen ma täielik vrapisõltlane. Tänases postituses näitan ma sulle, kuidas ise meisterdada  maitsvaid ja tervislikke tortiljasid.


Kogus: 3-le

Kalorid: 1 vrapp annab umbes 450 kilokalorit

Muusikasoovitus: Wild Beasts “All The King’s Men”

 

 

Spinatimaitselised tortillad

Vaja läheb:

Tortilja:

140 g nisujahu ja natuke rullimiseks laua peale

3 g soola

60 g külmutatud spinatit

40 g vett

Täidis:

kanaliha (kasuta eelmise päeva prae- või grillijääke)

kurk

tomat

paprika

redis

roheline salat

Kaste:

Maitsestamata jogurt koos soola ja pipraga

 

Kuidas teha:

Kõigepealt keeda spinat, maitsesta soolaga, kurna ja lõpuks püreesta. Kuna kogus on väga väike, siis saab seda teha ka pannil. Seejärel sega spinat, nisujahu ja sool omavahel kokku ja sõtku korralikult läbi (vajadusel lisa natuke jahu juurde). Jaga valmis tainas kolmeks võrdseks osaks ja rulli need siis võimalikult õhukeselt lahti (vaata, et pannile ikka ära mahuksid). Küpseta mõlemalt poolt umbes 1 minut. Pann peab olema kuum ja ilma rasvaineta.

Täidise jaoks tükelda köögiviljad ja kana peenikesteks tükikesteks ning aseta tortillale. Nüüd pole midagi muud, kui lisa veidi kastet ja keera tortilja vrapiks. Nii lihtne see ongi!

 

Head isu!

Johanna