Johanna köögis: särav Banoffee magustoit

53 kommentaari
Johanna köögis: särav Banoffee magustoit

Aasta kõige pidulikum hetk on käes ja kuna sellel päeval läheb kõige rohkem aega  just enese üleslöömiseks, siis soovitan sul sellel korral oma külalisi kostitada hoopis 5minutilise banoffee magustoiduga. Ma luban sulle, et kõik arvavad, et nägid selle tegemiseks  tohutult vaeva.

Aasta kõige pidulikum hetk on käes ja kuna sellel päeval läheb kõige rohkem aega  just enese üleslöömiseks, siis soovitan sul sellel korral oma külalisi kostitada hoopis 5minutilise banoffee magustoiduga. Ma luban sulle, et kõik arvavad, et nägid selle tegemiseks  tohutult vaeva.

 

 

Tulemus: efektne magustoit koos ilutulestikuga!

Kogus: 4-le

Muusikasoovitus: ABBA “Happy New Year”

 

Vaja läheb:

50 g täisteraküpsiseid

1 karp Farmi toorjuustukreemi karamelliga või keedetud kondenspiima

1 suur banaan

100 g rõõska koort (mina lisasin paar tilka toffee essentsi juurde)

1 spl suhkrut

Kaunistamiseks:

soolapähkleid

kakaod

tumedat šokolaadi

säraküünlaid:)

 

Kuidas teha:

Kõigepealt purusta küpsised ja tõsta saadud puru iga pokaali põhja. Järgmisena sega kergelt läbi toorjuustukreem ja tõsta see siis küpsiste peale. Peale seda aseta pokaalidesse banaaniviilud ja  kõige viimasena tugevaks vahuks vahustatud vahukoor. Kaunista magustoitu tumeda šokolaadi, soolapähklite ja kakaoga.  Voilà! 

 

Armas Lugeja!

Soovin Teile kõigile südamesoovide täitumist, rikkust, julgust ja õnne!