Merilin Taimre retsept: Bankoogid ehk banaani pannkoogid

Merilin Taimre retsept: Bankoogid ehk banaani pannkoogid

Maitsev ja tervislik alternatiiv pühapäeva pannkookidele. Retsept on sobilik igaühele, sest tegu on rasva-, gluteeni-, laktoosi- ja suhkruvabade pannkookidega, nii et naudi kasvõi iga päev! Maitsevad igale väiksemale ja suuremale pereliikmele!

Maitsev ja tervislik alternatiiv pühapäeva pannkookidele. Retsept on sobilik igaühele, sest tegu on rasva-, gluteeni-, laktoosi- ja suhkruvabade pannkookidega, nii et naudi kasvõi iga päev! Maitsevad igale väiksemale ja suuremale pereliikmele!

Kahele

Vaja läheb:

2 üleküpsenud banaani

2 muna

1 tl vanilliekstrakti

1 tl kaneeli

Valmistamine:

Purusta banaanid kahvli abil püreeks, klopi sisse munad ning sega hulka vanilliekstrakt ja kaneel. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning aseta 2 cm vahedega 1 kuhjaga spl taignasegu. Küpseta 175-kraadises ahjus u 15 minutit, kuni koogikesed on kuldpruunid ja tahenenud.

Serveeri kohe värskete banaaniviilude ja lemmikjogurtiga!

Merilin Taimre

Vaata kõiki Merilini retsepte SIIT

Merilin Taimre tervislikke retsepte leiad ka Buduaari ajakirjast!