Merilin Taimre retsept: krõbe õunamaius magusaisu kustutamiseks

Merilin Taimre retsept: krõbe õunamaius magusaisu kustutamiseks

Me kõik oleme tuttavad selle kõige hilisematel õhtutundidel ligi hiiliva magusaisuga. Kuidas seda süümepiinadeta aga rahuldada? Siin üks lihtne, tervislik ja kiire retsept Merilinilt!

Me kõik oleme tuttavad selle kõige hilisematel õhtutundidel ligi hiiliva magusaisuga. Kuidas seda süümepiinadeta aga rahuldada? Siin üks lihtne, tervislik ja kiire retsept Merilinilt!

Krõbe õunamaius

Ühele

Vaja läheb:

1 õun

1 dl täisterakaerahelbeid

1 tl naturaalset toorkakaopulbrit (magustamata)

1 tl sulatatud kookosõli

1 tl mett

Valmistamine:

Sega väikeses kausis kokku kookosõli, mesi ja kakao, aseta kõrvale. Rösti kaerahelbed kuival pannil kuldpruuniks ning lõika õun sektoriteks. Määri õunasektorid šokolaadikastmega ning puista peale kaerahelbed. Kaunistuseks nirista üle veel järelejäänud šokolaadiga ning asu maiustama!

Lihtne ja maitsev!

Vaata kõiki Merilini retsepte SIIT