Merilin Taimre retsept: värvilised suudlid teravate kikerhernestega

Merilin Taimre retsept: värvilised suudlid teravate kikerhernestega

Kes pole kuulnud veel suudlitest? Siis on küll viimane aeg nendega tutvust teha, sest pole paremat tervislikku viisi nuudlite nautimiseks! Suudlid on suvikõrvitsanuudlid, mida võib valmistada just nagu pastat. Küll aga on tegu toortoidu ja toitaineterikkama alternatiiviga. Odav, kiire, lihtne ja maitsev! Mida veel soovida?

Kes pole kuulnud veel suudlitest? Siis on küll viimane aeg nendega tutvust teha, sest pole paremat tervislikku viisi nuudlite nautimiseks! Suudlid on suvikõrvitsanuudlid, mida võib valmistada just nagu pastat. Küll aga on tegu toortoidu ja toitaineterikkama alternatiiviga. Odav, kiire, lihtne ja maitsev! Mida veel soovida?

Värvilised suudlid teravate kikerhernestega

Vaja läheb:

½ väikest suvikõrvitsat

½ suurt porgandit

1 tass keedetud kikerherneid

1-2 spl Balsamicot

1 spl sojakastet

tervavaid maitseaineid

oliiviõli praadimiseks

pipart

Valmistamine:

Pese köögiviljad hoolikalt puhtaks, eemalda otsad ning riivi kaussi. Kuumuta pannil õli ning viska kikerherned sisse. Maitsesta neid soovipäraste maitseainetega ning pidevalt segades prae neid, kuni krõbedad ja pruunikad. Sega kikerherned suudlitesse, vala üle kastmetega ning purusta peale musta pipart.

Kombineeri ning serveeri!