Takosid saab valmistada väga mitmekülgselt. Kes armastab neid vürtsikalt, kes mahedalt, kes lihakalt, kes pigem köögiviljadega. Takosid saab valmistada väga mitmekülgselt. Kes armastab neid vürtsikalt, kes mahedalt, kes lihakalt, kes pigem köögiviljadega. Siin on minu lemmikviis nende valmistamiseks! Rohkete köögiviljadega, piisavalt lihakana ja vähese vürtsiga! 5 takot: 5 maisitaskut 2 hakitud küüslauguküünt 1 riivitud porgand 200 g veisehakkliha 1 tass naturaalset tomatipastat ¼ tassi hakitud paprikat ¼ tassi punaseid ube ¼ tassi maisi 1 spl teravat tšillikastet 1 spl sojakastet parmesani juustu katmiseks oliiviõli praadimiseks hakklihamaitseainet itaalia vürtsisegu meresoola pipart Kuumuta pannil oliiviõli ning prae hakkliha pruuniks. Maitsesta soola, pipra ja hakklihamaitseainega. Vähenda kuumust ja vala peale tomatipasta, tšilli- ning sojakaste. Maitsesta itaalia vürtsidega ning sega korralikult. Lisa pannile kõik köögiviljad ning hauta segu u 5 minutit. Vala segu serveerimiskaussi. Nüüd need, kes soovivad eriti krõbedaid takosid - kuumutada ahi 180 kraadini. Maisitaskud asetada 5 minutiks ahju ning seejärel täita hakklihaseguga. Mina eelistasin maisitaskuid mitte küpsetada, kuna nii on takosid kergem süüa. Arvestage, et mida krõbedam, seda pudisevam! Kõige lõpuks raputa peale parmesani juustu ning serveeri! Vaata kõiki Merilini retsepte SIIT [gallery ids="2035188,2035196,2035203,2035209"]
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Uudsed ilutooted, tõhusad teenused ja sünnipäevapidu!
Joel Ostrat — FOTO: Joel Ostrat/Instagram Köök ja söök RETSEPT: JOEL OSTRATI Big Mac tortilla on lihtsalt võimas
Katri Kats ja Juhani Särglep — FOTO: Katri Kats/Instagram Seltskonnauudised IMELINE KAADER BEEBIKÕHUST: suunamudija Katri Kats saab peagi lapse
Marju Karin — FOTO: Marju Karin/Instagram Seltskonnauudised “MA OLEN eluaeg peomutt olnud.” Foto Marju Karini minevikust rabab jalust
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta