Reklaam sulgub sekundi pärast

2012 kevad/suvised fantaasiameigi ning -soengu trendid!

Erksates toonides värvitud juuksed, väljapaistvad silma- ning kulmumeigi kleebised ning maalingud - 2012 kevad/suvised fantaasiameigi ning -soengu trendid pakatavad romantikast ning julgustavad eksperimenteerima. Lauljatar Katy Perry hiljutine stiilimuutus - sinist värvi juuksed on perfektne näide sellest, kuidas antud trendi edukalt välja kanda.

Erksates toonides värvitud juuksed, välja-paistvad silma- ning kulmumeigikleebised ning maalingud - 2012 kevad/suvised fantaasia-meigi ning -soengu trendid pakatavad roman-tikast ning julgustavad eksperimenteerima. Lauljatar Katy Perry hiljutine stiilimuutus - sinist värvi juuksed on perfektne näide sellest, kuidas antud trendi edukalt välja kanda.

Alustades julgete neoontoonidega võõbatud silmadest ning kulmukaunistustest Manish Arora moeshow´l, erksate värvidega toonitud juustest Thakooni show´l (tegu siiski ühekordsete värvidega, mis pestes ilusti maha tulevad), lõpetades külmades toonides meigitud modellidega, keda sai näha üles astumas Meadham Kirchhoff´i show´l – fantaasiast ei jäänud puudu kellelgi. Kas leidub ka neid, kes niivõrd julge meigiga tänavale astuks?

Givenchy aga kaunistas oma modellid ebatavapärase silmameigiga, nimelt maaliti modellide silmalaugudele ning ka silmaalustele poolikud kujundid. Chanel´i moelaval sai aga näha pisut tagasihoidlikumaid pärlikestega kaunistatud soenguid, pärleid kleebiti ka modellide kaelale, näole, seljale - sellised soengud sobivad perfektselt ka pidulikele üritustele, miks mitte ka koolilõpuaktusele.

Vaata siit ka pilte!

Kas sina julgeksid mõnda ideed neist ise proovida?

Karin Karu