Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJAS PORGAND jagab kasulikke nippe, et juukseid vähem pesta!

Buduaar

erakogu

Merilin Taimre jagab oma blogis Paljas Porgand kasulikke nippe neile, kes on tüdinenud liiga tihti juuste pesemisest.

  1. Pese harvem juukseid. "See nipp ei ole aga ühekordne – see on pidev praktika elu lõpuni. Mida vähem sa juukseid pesed, seda rohkem su rasueritus saab aega neutraliseerumiseks," kirjutab blogija. Taimre soovitab samm-sammu haaval kiharaid aina vähem pesema hakata, sest siis ei lähe nad enam nii kiiresti mustaks.
  2. Tee kreppe. "Krepid tõstavad juukseid juurtest ja annavad neile volüümi, mis tähendab, et nad ei puutu peanaha rasuga nii palju kokku. Selle tulemusel ei lähe ka juuksed nii ruttu rasvaseks. Kindlasti krepita juukseid vaid kuni 5 cm peanahast ning jäta pealmine juuksekiht puutumata, et sulle mikker pähe ei tekiks," annab naine nutikad soovitused.
  3. Tupeeri. "Kui kammite juuksed ära, siis on eriti tugevalt näha, kui rasvased nad tegelikult on. Kui aga üliõrnalt neid juurtest tupeerite ja kergitate, siis juuksekarvad ei hoia enam nii üksteise külge ja petab sind ennastki ära, justkui oleks juukseid veel hiljuti pesnud!"
  4. Ära kasuta kõiksugu vahendeid. "Kõik mis sa peale kannad, loob su juuksekarva ümber silmale nähtamatu kihi, mis ei lase juustel hingata, tõmbab mustust ligi ning teeb juuksed raskeks ja rasvaseks. Ma lõpetasin kõiksuguste lisaproduktide kasutamise ja mu juuksed on kerged, lenduvad ja ei lähe enam nii kiiresti rasvaseks."
  5. Ära kuumtöötle liiga palju. "Mida tervemad on juuksed, seda tervem on ka rasueritus. Mida rohkem neid kuumtöötled, seda rohkem kasutad ka kuumakaitset ja muid viimistlusvahendeid, mis kiirendavad juuste rasuseks muutumist. Minu nipp, et kuumtöötlus vähem juukseid rikuks ning püsiks kauem… Pesen õhtul pead ja allesjärgmisel päeval siis sirgendan või teen lokke, sest siis on juuksed 10 korda pehmemad ja neid ei pea nii kaua kuumutama ning tulemus püsib ka järgmise pesuni. Võta näpust, miks see nii on!"
Loe järgmist viite nippi edasi blogist SIIN.