Blender on imemugav abimees, mille abil saab valmistada nii püreesuppe, smuutisid kui ka teisi vedelama tekstuuriga eineid ning vahepalasid. Kuid siiski ei ole see mõeldud kõige jaoks ning sellest lähtuvalt tasuks teatud toitusid sinna mitte panna, sest tulemuseks võib olla rikutud masin või siis hoopis ebameeldiv lõpp-produkt. Need kolm toitu tuleks soovitud tekstuurini töödelda käsitsi: 1. Kartulid Tundub hea idee valmistada kartuliputru blenderis, kuid tegelikkuses töötlevad blenderi terad kartulid nii-öelda üle ehk siis moodustub vesine mass. Palju maitsvama ning mõnusama tekstuuriga kartulipudru saad siis, kui tambid kartulid pudruks spetsiaalse nuiaga. 2. Ingver Ingver on kiuline ja need kiud blenderis ei purune, küll aga jäävad nad lõiketerade vahele kinni. Kõige lihtsam on ingverit käsitsi hakkida. 3. Rosinad ja teised kuivatatud puuviljad Jah, mõned üksikud blenderid suudavad tõepoolest ka kuivatatud puuviljad pehmeks ja kreemiseks massiks töödelda, kuid enamjaolt pole tulemus sugugi selline, nagu sa tahaksid. Üldiselt kleepuvad kuivatatud puuviljade tükid lõiketerade külge lihtsalt kinni.
Adriana Viks abikaasa Hannesega — FOTO: Adriana Viks/Instagram EKSKLUSIIV Suhted ja seks ADRIANA VIKS kirglikust abielust Hannesega: me leiame kompromisse ka intiimsemate teemade osas
Reet Härmat ja Brigitte Susanne Hunt — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Brigitte Susanne Hunt avaldab oma kaalulanguse nipid ja numbrid
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?