Arbuusi näol on tegu ühe tõeliselt imemaitsva ja mahlase viljaga, mis sobib ideaalselt nii vahepalaks, salati sisse, smuutisse või hoopis tervislikuks komponendiks jäätise kõrvale. Kuid miks peetakse arbuusi niivõrd tervislikuks ja miks seda sööma peaks? Arbuusi näol on tegu ühe tõeliselt maitsva ja mahlase viljaga, mis sobib ideaalselt nii vahepalaks, salati sisse, smuutisse või hoopis tervislikuks komponendiks jäätise kõrvale. Kuid miks peetakse arbuusi niivõrd tervislikuks ja miks seda sööma peaks? Allpool on toodud välja välja arbuusi söömise kolm vinget kõrvalmõju ehk teisisõnu põhjust, miks just arbuus oma menüüsse lisada: 1. Arbuus sisaldab lükopeeni, mis aitab ennetada põletikuliste protsesside teket organismis ja kaitseb ka erinevate vähivormide eest. 2. Tänu A-vitamiini sisaldusele aitab arbuus hoida nahka nooruslikuna ja juukseid tervena. Just A-vitamiin aitab organismil uusi rakke toota. 3. Kaaliumi- ja mangaanisisaldus arbuusis hoiab vererõhu kontrolli all ja parandab ka veresoonte tööd. Arbuusi söömisel on kasulikke toimeid veelgi ning lähemalt saad neist lugeda värskest Buduaari ajakirjast, mida kaunistab alati särav Beatrice!
kuvatõmmis USKUMATU Keha ja vaim ERATREENER KAISA KUUSNÕMM paljastas toidu, mida naised ekslikult figuurisõbralikuks peavad
Indrapunamatt — FOTO: Hiit.ee Sisuturundus KOGEMUSLUGU: „Kaotasin infrapunamatis pikutades 14 päevaga 4 kilo ning lisaks sain särava naha ja suurepärase enesetunde!” SOODUSKOOD!
Tallinna Teeninduskool Sisuturundus Tallinna Teeninduskool kutsub kogenud ilutegijaid ennast täiendama – tule, muudame inimesed ilusaks!