Suvisel ajal on värske kurk kergesti kättesaadav ning süüa tasuks seda kindlasti. Kurk on imeline vitamiiniallikas, mis sobib nii salatisse, liha kõrvale mõnusaks ampsuks, võileivale või miks mitte lihtsalt niisama snäkiks. Põhjuseid, miks kurki sööma peaks, on ääretult palju ning ühtegi kahjulikku omadust värskel kurgil tegelikult ei olegi. Toome välja värske kurgi seitse kasulikku omadust: 1. Vedelik Kurgis on ligikaudu 95% vett ning see tähendab, et kurk taastab hõlpsalt ka organismi vedelikuvarud. 2. Hingeõhk Kurk sisaldab aineid, mis tapavad ebameeldivat suulõhna tekitavad bakterid sinu suus. Aseta kurgiviil paarikümneks sekundiks suulakke. 3. Päikesepõletus Kui nahk on pisut liiga palju päikest saanud, koori kurk ning aseta külm koor nahale. Vaid viis minutit hoidmist toob juba leevendust. 4. Paistes silmaalused Aseta kaks kurgiviilu silmaalustele ja hoia kümme minutit. 5. Pohmell Enneta pohmelli – söö pärast alkoholi tarbimist ja enne uinumist kaks värsket kurki. Nii taastad organismi vedelikuvarud ja vitamiinipuuduse. 6. Kehakaal Kurk sisaldab minimaalselt kaloreid ning palju vett. Tegemist on ideaalse dieettoiduga, mis täidab kõhtu. 7. Toksiinid Kurgi söömine aitab organismil toksiine kehast välja uhuda. Allikas: Health
TULINE Seltskonnauudised RABAV KAADER: RÄPPAR BEEBILÕUSTAST lahku läinud Ingrid Mänd näitas fännidele tulikuuma bikiinikeha
Pärnu Rannahotell õhtune loojang Sisuturundus Juunikuus kuhu minna? Vihma sajab ja kino? Või suund Pärnusse päikest otsima?