HOIATUS! HAIGUSED, mida põhjustab mikrolaineahi

12 kommentaari
HOIATUS! HAIGUSED, mida põhjustab mikrolaineahi

Teise maailmasõja ajal leiutasid kaks teadlast erilise kasti, mis tekitas mikrolainevõimsust ning seda kutsuti magnetroniks. Briti radarisüsteemiga kombineerides suutsid need mikrolained tuvastada saksa sõjalennukite asukohti. Aastaid hiljem, kui Percy Lebaron Spencer nägi, et radari lained sulatasid šokolaadi tema taskus, leidis ta, et mikrolained suudavad veel midagi – toitu küpsetada.

Teise maailmasõja ajal leiutasid teadlased erilise kasti, mis tekitas mikrolainevõimsust. Briti radarisüsteemiga kombineerides suutsid need mikrolained tuvastada saksa sõjalennukite asukohti. Aastaid hiljem, kui Percy Lebaron Spencer nägi, et radari lained sulatasid šokolaadi tema taskus, leidis ta, et mikrolained suudavad veel midagi – toitu küpsetada.

Sellest inspireerituna loodigi esimene mikrolaineahi. Just selline tekkelugu aitab näitab, miks aina rohkem ja rohkem uurijaid on hakanud mikrolaineahjude vastu sõna võtma.

Kuidas on mikronalineahjud aga kahjulikud?

Mikrolaineahju sees on umbes 2,45 miljardit hertsi, mis oleks normaalne, kui sinu ahju uks ei lekiks ehk laseks laineid läbi. On teaduslikult tõestatud, et inimese keha kahjustav sagedus on 10 hertsi, seega ole ettevaatlik ja ära kunagi seisa mikrolaineahju juures, kui see töötab. Sa isegi et tea ega tunne, et see sinu keha kuidagi kahjustab, kuid tagajärjed on väga halvad.

Teadlased on oma uuringutes tõestanud, et mikrolained põhjustavad sünnidefekte, vähki, läätsekaed ehk silmanägemise halvenemist, immuunsüsteemihäireid, haiguste, viiruste ja halbade bakterite vastuvõtlikkust.

Mida teeb mikrolaineahi aga meie toiduga?

Šveitsi teadlane Hans Hertel leidis oma uuringus, et mikrolained lagundab ja kahandab toitaineid toidust, mis mõjutab suuresti meie toitumist, sest see ei ole enam täisväärtuslik.

Mikrolaineahju radiatsioon lõhub molekule meie toidus, luued ohtlike ebavajalikke radioaktiivseid ühendeid.

1992 aastal tehtud uuringus tegid teadlased katseid, kus osalejad sõid mikrolaineahjus küpsetatud juurvilju ja tulemused olid jahmatavad.

Katsealused kogesid järsku tõusu kolesteroolitasemes, hemoglobiinilangust, valgete vereliblede vähenemist ning imetavatel emadel kaotas rinnapiim 96% antikehadest.

Isegi, kui su mikrolaine ahi näib vägagi suletud, on siiski risk, et puutud kokku kahjulikult kõrge elektromagneetilise energiaga, mis läbib su keha nagu röntgen ja võib põhjustada tõsiseid terviseprobleeme.

Mikrolaineahi on tõesti kiirem ja mugavam alternatiiv tavalisele ahjule, kuid sinu ja su pere toitainete vajadus on ikkagi rohkem väärt ning tagajärgedele mõeldes oleks parim variant mikrolaineahjust vabaneda.

Allikas: Organicandhealthy.org