Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT KOOLILAPSELE: LUISA RÕIVASE lihapallid tomatikastme ja pastaga

Buduaar

Luisa Rõivas

Kolme lapse ema Luisa Rõivas valmistab suurima hea meelega kodus ise süüa.

Karantiini perioodil, mil paljud emad peavad korraga nii kodukontorit pidama kui ka koolisöökla kohustusi enda peal kandma, on lihtsad retseptid lausa ideaalsed. Luisa jagas sotsiaalmeedias oma lihapallide retsepti koos tomatikastme ja makaronidega. Vaja läheb: 400 g hakkliha 1 sibul 1 viil saia või 3 spl riivsaia 1 muna sool, pipar, karri, kurkum, oregano Makarone 500 g tomatipüreed Tee nii: Haki sibul peeneks, lisa hakklihale koos ühe muna ja leotatud riivsaiaga või 1 viilu saiaga, mille kastad vette ja pigistad vee saiast välja. Sega kõik omavahel kokku ning lisa soola ja pipart. Vooli massist endale meelepärase suurusega lihapallid. Küpseta lihapalle õlis, samal ajal pane keema vesi  ja keeda makaronid. Kui lihapallid on pruuniks küpsenud, lisa tomatipüree ja maitseained. Kui makaronid on valmis, kurna vesi ja serveeri koos tomatikastme ja lihapallidega. [caption id="attachment_3048207" align="alignnone" width="561"] Foto: Luisa Rõivas[/caption]