RETSEPT KOOLILAPSELE: LUISA RÕIVASE lihapallid tomatikastme ja pastaga

1 kommentaar
RETSEPT KOOLILAPSELE: LUISA RÕIVASE lihapallid tomatikastme ja pastaga
Luisa Rõivas

Kolme lapse ema Luisa Rõivas valmistab suurima hea meelega kodus ise süüa.

Karantiini perioodil, mil paljud emad peavad korraga nii kodukontorit pidama kui ka koolisöökla kohustusi enda peal kandma, on lihtsad retseptid lausa ideaalsed.

Luisa jagas sotsiaalmeedias oma lihapallide retsepti koos tomatikastme ja makaronidega.

Vaja läheb:

400 g hakkliha

1 sibul

1 viil saia või 3 spl riivsaia

1 muna

sool, pipar, karri, kurkum, oregano

Makarone

500 g tomatipüreed

Tee nii:

Haki sibul peeneks, lisa hakklihale koos ühe muna ja leotatud riivsaiaga või 1 viilu saiaga, mille kastad vette ja pigistad vee saiast välja. Sega kõik omavahel kokku ning lisa soola ja pipart. Vooli massist endale meelepärase suurusega lihapallid.

Küpseta lihapalle õlis, samal ajal pane keema vesi  ja keeda makaronid. Kui lihapallid on pruuniks küpsenud, lisa tomatipüree ja maitseained.

Kui makaronid on valmis, kurna vesi ja serveeri koos tomatikastme ja lihapallidega.

Foto: Luisa Rõivas

Sarnased artiklid