Kolme lapse ema Luisa Rõivas valmistab suurima hea meelega kodus ise süüa. Karantiini perioodil, mil paljud emad peavad korraga nii kodukontorit pidama kui ka koolisöökla kohustusi enda peal kandma, on lihtsad retseptid lausa ideaalsed. Luisa jagas sotsiaalmeedias oma lihapallide retsepti koos tomatikastme ja makaronidega. Vaja läheb: 400 g hakkliha 1 sibul 1 viil saia või 3 spl riivsaia 1 muna sool, pipar, karri, kurkum, oregano Makarone 500 g tomatipüreed Tee nii: Haki sibul peeneks, lisa hakklihale koos ühe muna ja leotatud riivsaiaga või 1 viilu saiaga, mille kastad vette ja pigistad vee saiast välja. Sega kõik omavahel kokku ning lisa soola ja pipart. Vooli massist endale meelepärase suurusega lihapallid. Küpseta lihapalle õlis, samal ajal pane keema vesi ja keeda makaronid. Kui lihapallid on pruuniks küpsenud, lisa tomatipüree ja maitseained. Kui makaronid on valmis, kurna vesi ja serveeri koos tomatikastme ja lihapallidega. [caption id="attachment_3048207" align="alignnone" width="561"] Foto: Luisa Rõivas[/caption]
Madli Vilsar — FOTO: Madli Vilsar/Instagram EKSKLUSIIV Ilu ja mood INGLISMAAL ELAV MADLI VILSAR: tahan prioritiseerida oma tervist
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised FOTO LIIS LEMSALU minevikust rabab jalust
Mihkel Raud kallimaga — FOTO: Mihkel Raud/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: MIHKEL RAUA noor pruut sai sõrme tõeliselt glamuurse sõrmuse
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda