Rabarber on tervisele igati kasulik vili, mida võib süüa nii toorelt kui ka küpsetatuna ning eriti mõnusalt maitseb see kissellina, ent mida paljud ei tea, on see, et üks osa rabarberist võib tervisele lausa kahjulikuks osutuda. Rabarber on tervisele igati kasulik vili, mida võib süüa nii toorelt kui ka küpsetatuna ning eriti mõnusalt maitseb see kissellina, ent mida paljud ei tea, on see, et üks osa rabarberist võib tervisele lausa kahjulikuks osutuda. Terviseameti Facebooki lehel seisab, et rabarberit valides tuleks kindlasti eelistada vaid noori varsi ning lehtedesse tuleks suhtuda väga ettevaatlikult. Väike kogus rabarberi lehti näiteks supi maitsestamiseks lisada ei ole kahjulik, kuid kindlasti ei tohiks lehti lisada smuutidele, pestodele ega muudele toorel kujul söödavatele roogadele, sest rabarberi leht sisaldab maksatoksiine. Mürgistusteabekeskusel on juba teada juhtum, kus rabarberi lehe söömine lõppes haiglaraviga. Probleeme võivad põhjustada ka siniliilia ja lumikellukese, jugapuu, kibetulika, kevadkogritsa, kartuliidude, elupuu, rododendroni, sulgvõhiku ja ülase söömine.
Kaspar Rooni — FOTO: TV3 KUUM Keha ja vaim KLÕPS: “VALLALISE KAUNITARI” Kaspar lööb Tallinnas juba laineid
new look — FOTO: New Look - hoolitse oma õrna ja tundliku naha eest! Sisuturundus Kuidas hoolitseda õrna ja tundliku naha eest?
Indrapunamatt — FOTO: Hiit.ee Sisuturundus KOGEMUSLUGU: „Kaotasin infrapunamatis pikutades 14 päevaga 4 kilo ning lisaks sain särava naha ja suurepärase enesetunde!” SOODUSKOOD!