UUS ILUNIPP! FOOLIUMPABER teeb hambad mitu tooni valgemaks

10 kommentaari
UUS ILUNIPP! FOOLIUMPABER teeb hambad mitu tooni valgemaks

Kas oled üks neist, kes naerdes käe suu ette paneb, sest häbened oma hambaid? Kui jah, siis ole mureta! Enam ei pea sa mõtlema neile suurtele summadele, mida peaksid välja käima hammaste valgendamise eest, sest tegelikult on kauni naeratuse saavutamine võimalik ka kodustes tingimustes ning vahenditega, mille peale sa poleks tulnudki.

Kas oled üks neist, kes naerdes käe suu ette paneb, sest häbened oma hambaid? Kui jah, siis ole mureta! Enam ei pea sa mõtlema neile suurtele summadele, mida peaksid välja käima hammaste valgendamise eest, sest tegelikult on kauni naeratuse saavutamine võimalik ka kodustes tingimustes ning vahenditega, mille peale sa poleks tulnudki.

On loodud sadu valgendavaid hambapastasid, millest valgetest hammastest unistajana kindlasti juba käputäit proovinud oled. Oma otstarbe tõttu tuleb aga kahjuks nende hambapastade eest välja käia vähemalt kaks korda rohkem eurosid, kui tavaliste hambapastade eest. Ja pole ka ime – me kõik tahaksime endale ilusamat naeratust.

Poes müüdavad hambapastad sisaldavad hirmsate nimedega koostisosi nagu karbamiid peroksiid ja mitmed abrasiivsed osakesed, mis mehhaaniliselt sinu hambaid valgendavad. Ometi on olemas ka naturaalsemaid võimalusi – ja üks neist on õnneks selline, mida saad valmistada ka kodus.

Koduse valgendava hambapasta valmistamiseks toimi nii:

1. Sega veidi söögisoodat tavalise hambapastaga.

2. Võta hõbepaber ehk fooliumpaber ja lõika endale välja tükk, mis oleks kogu sinu hambarea laiuse ja pikkusega

3. Määri valmistatud pastat hõbepaberile ja aseta hõbepaber maskina hammastele

4. Hoia katet hammastel umbes tund aega

Parimaks tulemuseks tuleks seda teha kaks korda nädalas ning vaid paari nädalaga peaks kodune hambavalgendamine su hambad mitu tooni valgemaks tegema.

Ole aga ettevaatlik – hambaarstid ei soovita hambaid aga liiga palju valgendada, sest valgendamine kahjustab hambaemaili.

Kas proovid järele?

Allikas: Cuisineandhealth.com