Kas ka sina hoiad sidruneid kausi sees laual? Ja viskad tihtipeale halvaks läinud puuvilju minema? Sellisel juhul on allpool toodud jutt mõeldud just sulle. Ära muretse, sa ei ole ainus, kes sedasi teeb. Õnneks pani Huffington Post kirja lahenduse sidruniprobleemile. Sidrunitest ei pea otse loomulikult loobuma, sest need annavad toidule suurepärase värskuse. Olgu siis tegu sidrunikastme või kalaroaga - sidrunimahl annab söögile mõnu hapuka maitse. Sidrunite säilitamiseks pole aga köögilaud just kõige õigem koht, vaid kõnealust puuvilja peaks säilitama suletud kilekotiga külmkapis. Kui säilitad sidruneid sellisel viisil, säilivad need neli korda kauem kui muidu. Puuviljakorvis võivad sidrunid juba nädalaga halvaks minna, kuid suletud kilekotis püsivad need värskena ligi kuu aega. Pööra tähelepanu asjaolule, et kilekott oleks tõepoolest suletud. Ja seejärel - mis muud kui planeerima maitsvaid sidruniküpsetisi ja teisi toite.
Adriana Viks abikaasa Hannesega — FOTO: Adriana Viks/Instagram EKSKLUSIIV Suhted ja seks ADRIANA VIKS kirglikust abielust Hannesega: me leiame kompromisse ka intiimsemate teemade osas
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?