Kas tunned tihti, et pärast söömist pead "leiba luusse laskma" või pikali heitma? pH-toitumise eksperdid arvavad, et selline tunne on vale ning oleme oma toitumisega keha hoopiski koormanud, mitte tervislikult täitnud. Dr Riina Raudsik on inimorganismi happe-aluse tasakaalu temaatikaga tegelnud alates 1972. aastast ning ta teab rääkida, kuidas tegelikult peaks üks inimene end pärast söömist tundma. "Toitumine peab olema selline, et kui tõusete lauast, siis olete täis tegutsemistahet ja energiat, mitte ei soovi minna puhkama raskest tööst, mille korraldasite endale söömisega," sõnab ta ning lisab, et kui toorest ja taimetoitu üldse ei sööda, siis varem või hiljem haigestutakse. Raudsik lisab, et üks pH-toituja peaks kindlasti loobuma nendest toiduainetest: "Töödeldud piima- ja lihatooted hapendavad keha tugevasti, samuti valgest jahust küpsetised ja rafineeritud suhkruga liialdamine. Liialdama ei peaks praetud ja keedetud toitudega, mille kõrvale ei sööda salateid, tooreid juurvilju". Artikkel on refereeritud Delfist.
Kriss Soonik show — FOTO: Erlend Štaub Ilu ja mood Kevadine Tallinn Fashion Week sai Kalev spaas meeleoluka alguse
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu “ME PEAME minema poodi uut autot ostma.” Hendrik Terrase ja tema lapseootel abikaasa ostud ei mahtunud autosse ära
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Buduaari Beauty Box, Mari-Leen Albersi ja Meelis Tomsoni lemmik vitamiinid jpm
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad