Hinnatud kodumaine kokk Anni Arro on alati väärtustanud lihtsakoelisi toite, mille valmistamine ei nõua suurt vaeva ning samas on tegu oivaliste maitsekombinatsioonidega, mis viivad keele alla nii suurtel kui väikestel. Hinnatud kodumaine kokk Anni Arro on alati väärtustanud lihtsakoelisi toite, mille valmistamine ei nõua suurt vaeva ning samas on tegu oivaliste maitsekombinatsioonidega, mis viivad keele alla nii suurtel kui väikestel. Raamatus "Roosamanna & banaanismuuti" jagavad põnevaid retsepte nii Anni ise kui ka Sandra Urvak ning Anni ema Epp Maria Kokamägi. Allpool on välja toodud kaks hummuseretsepti: esimene neist on klassikaline ning teine porgandiga. Klassikaline hummus (kolmele-neljale): 400 g purk kikerherneid0,25 dl konservivedelikku1 sl tahhiinit ehk seesamipastat3 sl sidrunimahla2 sl oliiviõli0,5 tl jahvatatud vürtsköömneidsoola Porgandihummus: 400 g purk kikerherneid0,25 dl konservivedelikku1 sl tahhiinit ehk seesamipastat3 sl sidrunimahla2 väiksemat keedetud porgandit2 sl oliiviõli0,5 tl jahvatatud vürtsköömneidsoola Tee nii: püreesta kõik koostisosad kannmiksris. Kui tundub, et hummus on liiga paks ja sooviksid kreemjamat tekstuuri, siis lisa mikserdamise ajal suts vett. Maitsesta soolaga. Serveeri hummust värskete tilliseemnete või hakitud peterselliga. Peale piserda head oliiviõli ja söö röstitud saiale määrituna.
Adriana Viks abikaasa Hannesega — FOTO: Adriana Viks/Instagram EKSKLUSIIV Suhted ja seks ADRIANA VIKS kirglikust abielust Hannesega: me leiame kompromisse ka intiimsemate teemade osas
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: Liis Lemsalu jagas erilisi hetki puhkusest koos mehe ja pisipojaga
huuled — FOTO: 123RF.COM Ilu ja mood JUMESTUSKUNSTNIKE SALANIPP: sellega saad koheselt suuremad huuled
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?