ANNI ARRO RETSEPT: krõbeda äärega praekartulid

11 kommentaari
ANNI ARRO RETSEPT: krõbeda äärega praekartulid

Hinnatud kodumaine kokk Anni Arro on alati väärtustanud lihtsakoelisi toite, mille valmistamine ei nõua suurt vaeva ning samas on tegu oivaliste maitsekombinatsioonidega, mis viivad keele alla nii suurtel kui väikestel.

Hinnatud kodumaine kokk Anni Arro on alati väärtustanud lihtsakoelisi toite, mille valmistamine ei nõua suurt vaeva ning samas on tegu oivaliste maitsekombinatsioonidega, mis viivad keele alla nii suurtel kui väikestel.

Raamatus “Roosamanna & banaanismuuti” jagavad põnevaid retsepte nii Anni ise kui ka Sandra Urvak ning Anni ema Epp Maria Kokamägi.

Allpool on välja toodud krõbedate kartulite imelihtne retsept, mis maitseb lausa imeliselt.

Vaja läheb (kahele):

4-6 keedukartulit
3 sl oliiviõli
1 sl nõrutatud kappareid
1 küüslauguküüs
oksake rosmariini
peterselli
soola, pipart

Tee nii:

Viiluta külmad keedukartulid ratasteks või tükelda kuubikuteks. Kuumuta pannil umbes 3 sl oliiviõli ja prae kartulid koos kapparitega mõlemalt küljelt kuldpruuniks, lisa hakitud rosmariin ja küüslauk. Pruunista minutike ning maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga.