Täna tutvustame Buduaari suvisest gurmeekoolist rooga nimega Cacio e pepe, mis valmis restorani Lucca peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all. Vaja läheb (ühele): 100 g spagette 60 g Pecorino Romano juustu [caption id="attachment_3061041" align="alignleft" width="152"] Foto: Synnove[/caption] 150 ml köögiviljapuljongit 2 g purustatud musta pipart 25 g võid Valmistamine: Rösti purustatud must pipar kuival kuumal pannil, puulusikaga pidevalt segades. Röstimine annab pastale kergelt suitsuse maitse. Seejärel lisa või ja köögiviljapuljongiga vispeldatud riivitud pecorino juust. Keeda segu ühtlaseks kreemiseks kastmeks ning lisa varem valmis keedetud spagetid. Soola ära enam pastale lisa, kuna Pecorino Romano ise on üsna soolane. Seejärel serveeri ning raputa peale riivitud Pecorino Romano juustu.
Kirsti Timmer — FOTO: TV3 Keha ja vaim NÕID KIRSTI TIMMER avaldas, mida unes ussi nägemine tegelikult tähendab
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
mees ja naine kohtingul — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks 7 KÜSIMUST, mida mehelt esimesel kohtingul küsima peaks
Mees ja naine — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks TOP 3: KAVALAD trikid, mida mehed naiste vallutamiseks kasutavad
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?