Sedakorda jagame Buduaari suvises gurmeekoolis Gamberetti alla griglia retsepti, mis valmis restorani Lucca uue peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all. Vaja läheb: 100 g Kapten Granti krevette [caption id="attachment_3060993" align="alignleft" width="152"] Foto: Kapten Grant[/caption] 25 g küüslauku 25 g võid 30 g värsket koriandrit 15 g värsket punast tšillikauna 150 ml valget veini Soola ja pipart maitse järgi Valmistamine: Kuumuta pannil oliiviõli, lisa küüslauk ja tšilli ning prae kõrgel kuumusel kiiresti läbi. Seejärel lisa krevetid, sool, pipar ja valge vein. Kui krevetid on pruunistunud ning alkohol aurustunud, lisa või ning kuumuta veel 2–3 minutit. Seejärel võta pann tulelt ja maitsesta värske koriandriga.
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Keha ja vaim LIIS LEMSALU avameelselt: ma näen, kui paljud vaevlevad samade probleemide küüsis
Mihkel Raud kallimaga — FOTO: Mihkel Raud/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: MIHKEL RAUA noor pruut sai sõrme tõeliselt glamuurse sõrmuse
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda