Reklaam sulgub sekundi pärast

GURMEEKOOL: Gamberetti alla griglia

Ajakiri Buduaar

Maksim Toome

Sedakorda jagame Buduaari suvises gurmeekoolis Gamberetti alla griglia retsepti, mis valmis restorani Lucca uue peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all.

Vaja läheb: 100 g Kapten Granti krevette [caption id="attachment_3060993" align="alignleft" width="152"] Foto: Kapten Grant[/caption] 25 g küüslauku 25 g võid 30 g värsket koriandrit 15 g värsket punast tšillikauna 150 ml valget veini Soola ja pipart maitse järgi Valmistamine: Kuumuta pannil oliiviõli, lisa küüslauk ja tšilli ning prae kõrgel kuumusel kiiresti läbi. Seejärel lisa krevetid, sool, pipar ja valge vein. Kui krevetid on pruunistunud ning alkohol aurustunud, lisa või ning kuumuta veel 2–3 minutit. Seejärel võta pann tulelt ja maitsesta värske koriandriga.