Sedakorda jagame Buduaari suvises gurmeekoolis Gamberetti alla griglia retsepti, mis valmis restorani Lucca uue peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all. Vaja läheb: 100 g Kapten Granti krevette Foto: Kapten Grant 25 g küüslauku 25 g võid 30 g värsket koriandrit 15 g värsket punast tšillikauna 150 ml valget veini Soola ja pipart maitse järgi Valmistamine: Kuumuta pannil oliiviõli, lisa küüslauk ja tšilli ning prae kõrgel kuumusel kiiresti läbi. Seejärel lisa krevetid, sool, pipar ja valge vein. Kui krevetid on pruunistunud ning alkohol aurustunud, lisa või ning kuumuta veel 2–3 minutit. Seejärel võta pann tulelt ja maitsesta värske koriandriga.
Karl Madis — FOTO: Karl Madis/Instagram PERELISA Pere ja lapsed ÕNNESOOVID: KARL MADIS saab endast poole noorema kaunitariga viienda lapse: noor on ta igal juhul
Amanda Rebeca Padar — FOTO: Amanda Rebeca Padar/Instagram ARMASTUS Seltskonnauudised KAUNIS PAAR: GERLI PARMASE tütar näitas peigmeest
Bodymed ilukliinik — FOTO: Bodymed Sisuturundus Eesti ettevõte, mis tagab kvaliteedi ja ohutuse Istanbuli ilukliinikutes
Illustratiivne pilt — FOTO: AdobeStock-534636260 Ilu ja mood IMEDIEETIDEST VÄSINUTELE võivad abiks olla kaalulangetusravimid