Hõrk tiramisu kroonib Buduaari suvise gurmeekooli, mille lihtsad ja maitsvad road valmisid restorani Lucca peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all. Tiramisu (1 portsjon väikses klaasis) 110 g mascarpone’t 15 g munakollast 9 g suhkrut 18 ml kohvi 10 ml mandlilikööri 20 g Savoiardi küpsiseid Kakaopulbrit kaunistamiseks Valmistamine: Kõigepealt keeda valmis kohv, et see jõuaks küpsiste kastmise ajaks jahtuda. Seejärel valmista mascarpone-kreem. Selleks mikserda mascarpone, suhkur ja munakollane kausis ühtlaseks. Järgmiseks sega omavahel kohv ja mandliliköör ning kasta küpsised ükshaaval vedelikku (ära neid liiga pikalt leota). Lao juustukreem ja küpsised kihiti pisikesse serveerimisnõusse, kuni saad meelepärase portsjoni tiramisut. Kaunistuseks raputa peale kakaopulbrit!
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Uudsed ilutooted, tõhusad teenused ja sünnipäevapidu!
Joel Ostrat — FOTO: Joel Ostrat/Instagram Köök ja söök RETSEPT: JOEL OSTRATI Big Mac tortilla on lihtsalt võimas
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik! — FOTO: Pexels.com Sisuturundus Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik!