Reklaam sulgub sekundi pärast

GURMEEKOOL: Tiramisu

Ajakiri Buduaar

Marge Tava

Maksim Toome

Hõrk tiramisu kroonib Buduaari suvise gurmeekooli, mille lihtsad ja maitsvad road valmisid restorani Lucca peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all.

Tiramisu (1 portsjon väikses klaasis) 110 g mascarpone’t 15 g munakollast 9 g suhkrut 18 ml kohvi 10 ml mandlilikööri 20 g Savoiardi küpsiseid Kakaopulbrit kaunistamiseks Valmistamine: Kõigepealt keeda valmis kohv, et see jõuaks küpsiste kastmise ajaks jahtuda. Seejärel valmista mascarpone-kreem. Selleks mikserda mascarpone, suhkur ja munakollane kausis ühtlaseks. Järgmiseks sega omavahel kohv ja mandliliköör ning kasta küpsised ükshaaval vedelikku (ära neid liiga pikalt leota). Lao juustukreem ja küpsised kihiti pisikesse serveerimisnõusse, kuni saad meelepärase portsjoni tiramisut. Kaunistuseks raputa peale kakaopulbrit!