Buduaari GURMEEKOOL vol 8: Valgešokolaadi-Marianne crush-i kreem Minttu likööris flambeeritud kirssidega

17 kommentaari
Buduaari GURMEEKOOL vol 8: Valgešokolaadi-Marianne crush-i kreem Minttu likööris flambeeritud kirssidega

Selle nädala kodugurmee retseptiks pakume jumalikku desserti, mille valmistasime taaskord Toiduakadeemias Buduaari Gurmeekooli kursuse käigus. Seega retsepti autoriks Tarvo Kullama, kes oli kursuste chefiks. Vaatamata sellele, et olime eelnevalt juba nautinud kahte hõrku eelrooga, toekat pearooga ja maitseelamusi oli juba külluslikult, suutis valminud külm šokolaadikreemi maitsenauding esile tuua gurmaanide vaimustust ja suurt tunnustust tegijatele.

Selle nädala kodugurmeeretseptiks pakume jumalikku desserti, mille valmistasime taaskord Toiduakadeemias Buduaari Gurmeekooli kursuse käigus. Seega retsepti autoriks Tarvo Kullama, kes oli kursuste chefiks. Vaatamata sellele, et olime eelnevalt juba nautinud kahte hõrku eelrooga, toekat pearooga ja maitseelamusi oli juba külluslikult, suutis valminud külm šokolaadikreemi maitsenauding esile tuua gurmaanide vaimustust ja suurt tunnustust tegijatele.

Desserdi valmistamise toimkonda sattusid meie Gurmeekooli loosi auhinnavõitjad – Piret Rommot, kes võitis buduaar.ee kasutajate hulgast, ja Monika Hiiesalu, kes oli Talleggi FB mängu võitja. Dessert valmis küll väheste töövõtetega, kuid sellegipoolest vajasime peakoka juhendamist flambeerimise käigus. 

 

VALGEŠOKOLAADI-MARIANNE CRUSH’i KREEM Koskenkorva Minttu likööris flambeeritud kirssidega

•  400 g Fazeri valget küpsetusšokolaadi
•  380 g maitsestamata jogurtit
•  400 g vahukoort  
•  2 spl suhkrut 
•  40 g Fazeri piparmündi-
šokolaadikaramellpuru Marianne CRUSH

Kate
• 300 g kivideta kirsse
•  6 cl Koskenkorva Minttu likööri