Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari GURMEEKOOL vol 9: Kevadine kohupiima-gurmee virsikutega

Ütleme kevadele tere päikselise ning suhteliselt kerge (nii rasvasuse kui tegemiseraskuse osas) tordi retseptiga, mille on meile valmistanud Perenaine.ee veebiajakirja toimetaja Elina Sildre.

Ütleme kevadele tere päikselise ning suhteliselt kerge (nii rasvasuse kui tegemiseraskuse osas) tordi retseptiga, mille on meile valmistanud Perenaine.ee veebiajakirja toimetaja Elina Sildre.

Meie selle nädalalõpu Gurmeekooli retseptiautor Elina leiab aega oma kolme lapse kõrvalt pidada toidublogi, harrastada fotograafiat, sõita jalgrattaga, teha ka omandatud graafilise disaineri haridusega vabakutseliselt illustraatori ja kujundaja tööd ning vaadata õhtuti maitsva söögi seltsis meelsasti animafilme. Selle nädalalõpu gurmeekooli retseptile - kohupiimakreemiga virsikutort - annavad iseloomu šokolaadiliköör ja mooniseemned ning autori poolt loome-inimesele omaselt kaunis välimus.

KEVADINE KOHUPIIMATORT VIRSIKUTEGA


Põhi:
• 3 muna
• 3 sl jahu
• 3 sl suhkrut
• 2 sl mooniseemneid

Kreem:
• 400 g Farmi lahjat kohupiima vanilliga
• 200 g Farmi toorjuustu, originaal
• 200 ml Farmi vahukoort
• 4 sl suhkrut
• 1 tl vaniljesuhkrut

Niisutamiseks: •1 dl šokolaadilikööri
Peale: • 450 g konservvirsikuid (1 suur purk)

[gallery ids="1935055,1935062"]