Buduaari GURMEEKOOL vol1: Metaxa toorjuustu-kohvikook

22 kommentaari
Buduaari GURMEEKOOL vol1: Metaxa toorjuustu-kohvikook

Buduaar käis koos sõpradega Pirital TiguToit koolituskeskuses gurmeekoolis õppimas suviste magusroogade ja värksendavate trendikokteilide valmistamist. Läbi suve leiad siit iga nädala reede hommikul nädalalõpu uue retseptiidee. 

Buduaar käis koos sõpradega Pirital TiguToit koolituskeskuses gurmeekoolis õppimas suviste magusroogade ja värksendavate trendikokteilide valmistamist.

Meie magusameister ja õpetaja oli kirglik kokkaja Hanne Paljak. Kokteilide osas olid meie juhendajateks Tridensi kokteiliprofid Robert Sulumäe ja Priit Vaht. Nüüdsest oodake iga reede hommikul siin “Kokakunst” rubriigis mõnda väga ahvatlevat ja maitsvat retsepti. Ja seda terve suvi läbi.

Esimese retsepti puhul on tegemist Kreeka kuulsaima alkohoolse joogi Metaxa maitsenüansi saanud õhulise juustukoogiga. Suvesse sobib see kook ka sellepärast imeliselt, et pole tarvis kuuma ahjuga toimetada.