Rabarberid on koduaedades juba üsna suureks sirgunud ja kätte ongi jõunud aeg, mil selle hapuka taimega erinevaid kooke valmistama hakata. Buduaari Gurmeekoolis aga läheneme rabarberikoogile gurmeelikumal moel, lisades peenemat maitset prantsuse apesinilikööriga Cointreau. Rabarberid on koduaedades juba väga suureks sirgunud ja kätte ongi jõunud aeg, mil selle hapuka taimega erinevaid kooke valmistama hakata. Buduaari Gurmeekoolis aga läheneme rabarberikoogile gurmeelikumal moel, lisades peenemat maitset prantsuse apesinilikööriga Cointreau. Põhi: - 1 pakk magusat ja hea kvaliteediga muretainast (või tee ise)- 400 g rabarberit - 2 spl tuhksuhkrut- maitse järgi Cointreaud Kate: - 300 g tumedat šokolaadi - 250 ml vahukoort - kakaopulbrit - 2 spl Cointreaud- marju kaunistuseks [gallery ids="1965669,1965673,1965679"]
Dagmar Oja — FOTO: Dagmar Oja/Instagram Ilu ja mood KAUNIS VAADATA: ELU PARIMAS VORMIS Dagmar Oja läheb kevadele vastu eriti erksates toonides
Ott Kiivikas elukaaslasega — FOTO: Ott Kiivikas/Instagram Pere ja lapsed KLÕPS: OTT KIIVIKASE tütardel on geenidega väga vedanud
Merily Timmer — FOTO: TV3 Keha ja vaim SELGELTNÄGIJA MERILY TIMMER: see tunne, mis siis tekib, see ongi õnne tunne
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad