Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari GURMEEKOOL vol2: Cointreau rabarberikook

Rabarberid on koduaedades juba üsna suureks sirgunud ja kätte ongi jõunud aeg, mil selle hapuka taimega erinevaid kooke valmistama hakata. Buduaari Gurmeekoolis aga läheneme rabarberikoogile gurmeelikumal moel, lisades peenemat maitset prantsuse apesinilikööriga Cointreau.

Rabarberid on koduaedades juba väga suureks sirgunud ja kätte ongi jõunud aeg, mil selle hapuka taimega erinevaid kooke valmistama hakata. Buduaari Gurmeekoolis aga läheneme rabarberikoogile gurmeelikumal moel, lisades peenemat maitset prantsuse apesinilikööriga Cointreau.


Põhi:

- 1 pakk magusat ja hea kvaliteediga muretainast (või tee ise)
- 400 g rabarberit
- 2 spl tuhksuhkrut
- maitse järgi Cointreaud


Kate:

- 300 g tumedat šokolaadi
- 250 ml vahukoort
- kakaopulbrit
- 2 spl Cointreaud
- marju kaunistuseks

[gallery ids="1965669,1965673,1965679"]