Buduaari GURMEEKOOL vol4: Metaxa-kohvijäätis Cointreau’ maasikatega

Buduaari GURMEEKOOL vol4: Metaxa-kohvijäätis Cointreau’ maasikatega

Selleks nädalalõpuks lubame endale gurmeejäätist. Lausa geniaalne soovitus meie gurmeekoolile Hanne Paljak’u poolt, kuidas vähese vaevaga pakkuda endale ja oma külalistele unustamatut maitsenaudingut.

Selleks nädalalõpuks lubame endale gurmeejäätist. Lausa geniaalne soovitus meie gurmeekoolile Hanne Paljak’u poolt, kuidas vähese vaevaga pakkuda endale ja oma külalistele unustamatut maitsenaudingut.

 

Jäätisele:

– 1 l vaniljejäätist
– ½ dl või pisut enam Metaxat
– 1 spl valmis jahvatatud kvaliteetset espressokohviuba

Serveeringuks:

– 500 g maasikaid
– 3 spl Cointreaud
– 1 spl tuhksuhkrut

Valmistamine:

*Lase jäätisel toatemperatuuril pisut pehmeneda ning sega hulka Metaxa ja kohvipuru.

*Tõsta külmutuskarpi ja kaunista pealt jahvatatud kohviga.

*Lase taheneda ning serveeri  Cointreau-marinaadis maasikatega. Selleks sega kokku tükeldatud maasikaid, Cointreau’ ja tuhksuhkur. Lase tund kuni kaks maitsestuda.

 

Naudinguterohket nädalavahetust!