Selleks nädalalõpuks lubame endale gurmeejäätist. Lausa geniaalne soovitus meie gurmeekoolile Hanne Paljak'u poolt, kuidas vähese vaevaga pakkuda endale ja oma külalistele unustamatut maitsenaudingut. Selleks nädalalõpuks lubame endale gurmeejäätist. Lausa geniaalne soovitus meie gurmeekoolile Hanne Paljak'u poolt, kuidas vähese vaevaga pakkuda endale ja oma külalistele unustamatut maitsenaudingut. Jäätisele: - 1 l vaniljejäätist- ½ dl või pisut enam Metaxat- 1 spl valmis jahvatatud kvaliteetset espressokohviuba Serveeringuks: - 500 g maasikaid- 3 spl Cointreaud- 1 spl tuhksuhkrutValmistamine: *Lase jäätisel toatemperatuuril pisut pehmeneda ning sega hulka Metaxa ja kohvipuru. *Tõsta külmutuskarpi ja kaunista pealt jahvatatud kohviga. *Lase taheneda ning serveeri Cointreau-marinaadis maasikatega. Selleks sega kokku tükeldatud maasikaid, Cointreau' ja tuhksuhkur. Lase tund kuni kaks maitsestuda. Naudinguterohket nädalavahetust!
Piret Järvis-Milder abikaasa ja lastega — FOTO: Piret Järvis-Milder/Instagram Pere ja kodu IMEARMAS KAADER: PIRET JÄRVIS-MILDERI tütar on nii palju kasvanud
The Health Clinicu üld- ja onkokirurg Sander Kütner — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk Vaata video! Millal pöörduda kehakaalu muredega arsti poole?
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda