Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari nädalavahetuse kokteilinauding!

Šampanja on pidujook! Šampanjaga on teele saadetud tuhandeid laevu ning tähistatud miljoneid sünnipäevu ja pulmi. Ka mõned meie kõige tähtsamad saavutused ja hetked on kroonitud šampanjaklaasi taga. Vahuveine küll valmistatakse kõikjal maailmas, kuid ainult need veinid, mis on valmistatud Champagne'i maakonnas Põhja-Prantsusmaal 150 km Belgia piirist, võivad kanda šampanja uhket nime. Kuigi on patt ehtsat šampanjat segada  mõne muu joogiga, sobib see suurepäraselt erinevate kokteilide valmistamiseks. Selle nädala soovitus on Mango Bellini


Mango Bellini

Vaja läheb:

3 osa mangomahla
roosat vahuveini


Valmistamine:

Vala mangomahl šampuseklaasi ja kalla ettevaatlikult peale roosa šampanja. Sega kergelt ja serveeri kohe.


Kaunist nädalavahetust!

Mirjam Simmer
Kokakunsti toimetaja