Buduaari sügisgurmee koos Pierre Mathoniga. GALERII!

Buduaari sügisgurmee koos Pierre Mathoniga. GALERII!

Tänu Buduaari toredatele koostööpartneritele leidis 28. augustil aset tore sügisõhtutesse sobivate roogade kokkamisüritus.

Tänu Buduaari headele koostööpartneritele leidis 28. augustil aset tore sügisõhtutesse sobivate roogade kokkamisüritus.

Kogunesime avarasse ja kaunisse Tigutoit koolituskeskusse, et Michelini tärniga pärjatud Number 9 restoran/brasserie peakoka Pierre Mathon´ juhendamisel valmistada kuus erinevat hõrgutist. Meile saabusid Eesti parima valikuga Valio juustude saadetis ning päikseliselt Kreekast mahedamaitselise Metaxa brändi külakost. Ka juustu ja veini kooskõla eest kanti hoolt.

Gurmeekooli kogunesid kokkama Buduaari veebimängu võitja Maria koos oma kaaslase Robiga, Tigutoit perenaine Eneli, Buduaari sõber Triin. Juustud tõid kaasa Valio esindajad Jana ja Marin ning Metaxa ja veinidega saabusid Tridensist Priit, Valdo, Gristi ja Eve.  Buduaari esindasid Kristi, Marge, Krista, Triin ning meie meikar Mari ühines siis, kui oli lauda istumine, kuid tema elukaaslane Jesper kokkas koos meiega algusest alates.
Pierre´i abiga valmisid järgmised maitsvad gurmeetoidud:
* Kaval-Antsu suitsujuustusalat tiigerkrevettidega
* Forte moussaka
* Metaxa flambeeringus grillitud lambakarree
* Juustufondüü
* Kuninga Gouda juustukook
* Metaxa šokolaadifondüü

Retseptid avaldame Buduaari sügiseses ajakirjanumbris  ja sügiskuudel  igal nädalal siin veebis Kokakunst rubriigis.

Oli väga maitsev! Oli väga meeleolukas!

Vaata gurmeekooli kokkamisgaleriid!