Supi valmistamine on üks selline mõnus tegevus, millesse saab loominguliselt suhtuda ja kasutada ära just need komponendid, mis sul parasjagu käepärast võtta on. Kui retsept näeb ette näiteks porgandit, kuid sinul on külmikus samas koguses lillkapsast, siis võibki vabalt hoopis kapsalist kasutada. Pannisupp lõhe ja toorjuustuga täidab kenasti kõhtu ja on igati tervislik. Vaja läheb: 1 sibul 1 suurem porgand 300 g kartulit 300 g nahata lõhefileed maitserohelist 2 puljongikuubikut 1 liiter vett Tee nii: Võta suurem sügava põhjaga pann, pruunista hakitud sibul ja porgand. Lisa vesi, seejärel kuubikuteks lõigatud kartul, kaks puljongikuubikut. Keeda köögiviljad peaaegu pehmeks ning siis lisa kaks nahata lõhefileed, mis on samuti kuubikuteks lõigatud. Kui kala on samuti küpsenud, tõsta pann tulelt. Serveeri toorjuustu ja maitserohelisega.
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Telesaade Buduaar Tahad teada, kas kortsuplaastrid toimivad või mitte – vaata siia!
Luisa ja Taavi Rõivas — FOTO: Luisa Rõivas/Instagram Keha ja vaim FOTO: LUISA RÕIVAS avaldas haruldase kaadri koos oma vennaga
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?
Nordenbeauty.ee — FOTO: Nordenbeauty Sooduskood! Sisuturundus EKSPERIMENT | Kuidas ma enne olulist sündmust 14 päevaga 3.5 kg kaotasin