Felixi Klassikaline majonees – Eesti maitsvaim!

Felixi Klassikaline majonees võitis Tallinnas Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse poolt läbi viidud tarbijauuringu, mille eesmärgiks oli välja selgitada Eesti kõige maitsvam majonees.

Felixi Klassikaline majonees võitis Tallinnas Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse poolt läbi viidud tarbijauuringu, mille eesmärgiks oli välja selgitada Eesti kõige maitsvam majonees.

Valdav enamus uuringus osalenud tarbijatest leidis, et Felixi Klassikaline majonees on võrreldes teiste Eestis müüdavate majoneesidega parem nii maitseomadustelt, välimuselt kui ka üldmuljelt.

Seega võime nüüd kindlad olla, et Felixi Klassikaline majonees on Eesti maitsvaim majonees!
Põltsamaa Felix on oma tootearenduses arvestanud ka tervislikkuse trendiga. Majoneesi hea maitse on saavutatud tervelt 8% madalama rasvasisaldusega, võrreldes eelmise Felix Klassikalise majoneesiga. Ja loomulikult head majoneesi saab valmistada ainult esmaklassilisest toorainest.
Eesti suurima kastmetootja AS Põltsamaa Felixi toodetes on kasutatud parimat eestimaist rapsiõli ning kvaliteetset muna, mis tagavad hea maitse säilimise ka pikema aja jooksul.
 
TNS Emori uuringu järgi valdav enamus ehk 80% Eesti tarbijatest armastavad majoneesi süüa salatites, aga ka kastmetes (26%), võileibadel (24%), makaronidega ning keedetud munaga (mõlemad 13%). Uuringust selgus ka see tõsiasi, et majoneesi ostes on tarbijatele oluline eelkõige maitse – nii arvas isegi 94% küsitletud tarbijatest.

Mida valmistad Sina majoneesist ja mis on Sinu jaoks oluline majoneesi ostmisel?

Isuäratav retseptisoovitus munadepühadeks: