Suvikõrvitsatest saab imelihtsal moel valmistada nii soolaseid kui ka magusaid roogasid. Kanahakkliha teeb selle roa veelgi tervislikumaks ning õige kogus vürtse lisab mõnusalt särtsu. Vaja läheb: 2 suvikõrvitsat 200 grammi kanahakkliha hakitud sibulat, küüslauku 1 purk punaseid konservube pisut riivjuustu pisut toorjuustu soola, pipart, tilli, tšillit Tee nii: Lõika suvikõrvitsad pikuti pooleks ja uurista sisu välja (tõsta sisu kõrvale). Määri suvikõrvitsatele pisut toorjuustu. Prae pannil läbi kanahakkliha, hakitud sibul ja küüslauk. Lisa soola, pipart ja tšillit (soovi korral). Sega kausis kokku kanahakkliha segu, suvikõrvitsate sisu ja punased oad. Täida seguga suvikõrvitsad ja raputa peale riivjuustu. Küpseta 180 kraadises ahjus umbes 15-25 minutit.
Amani Kiivikas — FOTO: Amani Kiivikas/Instagram Pere ja lapsed 19-AASTASELT emaks saanud Amani Kiivikas: saage noorelt lapsed
Merily Timmer — FOTO: erakogu Keha ja vaim SELGELTNÄGIJA MERILY TIMMER avaldas tõe unes lapse saamise tähenduse osas
Mai-Liis Kivistik — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk VIDEO! Miks on oluline pöörata tähelepanu rühile ja rühiharjutustele?
Reet Härmat ja Mariann Treimann — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Blogija Mallukas avaldas kogemusloo tuntud juuksehooldusbrändiga
Huawei Watch Fit 3 — FOTO: Huawei Sisuturundus KOGEMUS: Huawei Watch Fit 3 – arvatust lihtsam ja mugavam
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?