Ilmselt kõik avokaado armastajad teavad, et poest võib vahel söömiseks küpse vilja leidmine üsnagi raskeks osutuda ning nagu avokaadole kohane, siis õige küpsustastme saavutab ta üsnagi lühiajaliselt pärast mida vili juba riknema hakkab. Ilmselt teavad kõik avokaado armastajad, et poest võib söömiseks küpse vilja leidmine vahel üsnagi raskeks osutuda ning nagu avokaadole kohane, saavutab vili õige küpsustastme üsnagi lühiajaliselt, pärast mida avokaado juba riknema hakkab. Kuidas poes aru saada, milline avokaado on söömiseks küps ja milline mitte? Siinkohal tuleb appi üks lihtne nipp: selle asemel, et poeriiulis vilju muljuda, pööra tähelepanu varre kohale. Kui varreots on roheline, on vili suure tõenäosusega saavutanud just kõige õigema küpsusastme ning seda tasuks kohe tarvitada. Kui varrenups on aga pruun, võib vili juba vana ja üleküpsenud olla. Allikas: thekitchn
The Health Clinicu üld- ja onkokirurg Sander Kütner — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk Vaata video! Millal pöörduda kehakaalu muredega arsti poole?
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Buduaari Beauty Box, Mari-Leen Albersi ja Meelis Tomsoni lemmik vitamiinid jpm
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu “ME PEAME minema poodi uut autot ostma.” Hendrik Terrase ja tema lapseootel abikaasa ostud ei mahtunud autosse ära
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad