GURMEEKOOL: Mozzarella caprese

Lisa kommentaar
GURMEEKOOL: Mozzarella caprese
Maksim Toome

Itaalia köök ei jäta ühtegi toidusõpra külmaks. Buduaari suvise gurmeekooli lihtsad ja maitsvad road valmisid restoranis Lucca uue peakoka Jose Francisco Ojeda Ramose taktikepi all ning esmalt jagame mozzarella caprese retsepti.

Vaja läheb:

125 g mozzarella’t pühvlipiimast

Foto: Synnove

100 g kobartomatit

3 g värsket basiilikut

10 g värsket Gourmet Clubi pestot

20 ml oliiviõli

Soola, pipart

Valmistamine:

Viiluta tomatid ja mozzarella. Maitsesta tomat soola ja pipraga ning seejärel aseta tomati- ja juustuviilud vaheldumisi taldrikule. Tõsta tomatitele pisikese teelusikaga maitse järgi Gourmet Clubi värsket basiilikupestot. Kõige peale piserda veidi oliiviõli ja aseta kaunistuseks värskeid basiilikulehti.

Sarnased artiklid