Selle nädala gurmeeretseptiks soovitame järele proovida Metaxaga flambeeritud lambaliharooga, mille valmistasime üheks pearoaks Buduaari sügisese gurmeekooli ürituse raames. Selle nädala gurmeeretseptiks soovitame järele proovida Metaxaga flambeeritud lambaliharooga, mille valmistasime üheks pearoaks Buduaari sügisese gurmeekooli ürituse raames. Flambeerimine on toidule valatud kange alkoholi süütamine. Alkohol ise küll põleb ära, kuid Metaxale omane ainulaadne aroom jääb alles. Seda tehaksegi harilikult sööjate nähes, toidu efektseks serveerimiseks. Koostöös meie sügisgurmee peakoka Pierre Mathoniga valmis eriliselt mahlane ja imeliselt aromaatne lambakarree. Metaxa flambeeringus grillitud lambakarree Vaja läheb: 1 kg lambatalle karreed30 g kuivatatud oreganot2 sidrunit4 küüslauguküünt8 cl Metaxat2 spl soola1 spl pipart ValmistamineSega maitseained, hakitud küüslauk ja sidrunikoor. Lõika lammas neljaks portsjoniks ja maitsesta eelnevalt valmistatud seguga. Lase umbes 10 minutit seista. Prae oliiviõlis kõik küljed. Küpseta ahjus 8–10 minutit. Lase lõikelaual 5 minutit seista ja pressi peale sidrunimahl. Enne serveerimist flambeeri Metaxaga. Metaxa 5* – „Mahedus avaldunud“*laagerdunud tammevaadis 5 aastat*maitselt lilleline, puuviljane ja elav*nautimiseks puhtalt, jääga, tooniku või granaatõunamahlaga Veinisoovitus: J. Chivite Gran Feudo Reserva
mänguasjad — FOTO: 123rf HOIATUS Eesti elu TARBIJAKAITSE HOIATUS: turule on tulnud kaks ohtlikku mänguasja
Indrapunamatt — FOTO: Hiit.ee Sisuturundus KOGEMUSLUGU: „Kaotasin infrapunamatis pikutades 14 päevaga 4 kilo ning lisaks sain särava naha ja suurepärase enesetunde!” SOODUSKOOD!
Sisuturundus Kogemuslugu | Kaia (38): “Proovisin tselluliidile ukse näitamiseks elektroonilist kehakuppu infrapunaga – enam ei suuda ma kuputamisest loobuda!”