Reklaam sulgub sekundi pärast

Imre Kose köögist: salat tomatimarmelaadiga üleküpsetatud kitsejuustuga

Tippkokk Imre Kose jagas Buduaariga oma hõrku salatiretsepti tomatimarmelaadiga ja küpsetatud juustuga. See retsept on mõeldud kahele.

Tippkokk Imre Kose jagas Buduaariga oma hõrku salatiretsepti tomatimarmelaadiga ja küpsetatud juustuga. See retsept on mõeldud kahele.

 


 

 

Vaja läheb:

200 g erinevaid värskeid salateid – rooma, rucola, frisee, lollorosso

 

Kaste :

3 spl oliiviõli

1 spl palsamiäädikat

1 tl seemnetega Dijoni sinepit

1 tl heledat siirupit/mett

soola, pipart

 

Sega omavahel kastme komponendid ja lisa salatilehtedele. 

 

2 x 80 g kitsejuustu

2 spl Vertigo Gourmet’ tomatimarmelaadi

 

8 kirsstomatit 

1 fenkol õhukeste sektoritena

1 spl oliiviõli 

1 tl palsamiäädikat

soola, pipart

kappareid

 

Aseta juustuseibid pärgamendiga kaetud ahjuplaadile ja kata tomati marmelaadiga. Marineeri kiirelt kausis fenkol ja kirsstomatid ning lisa ahjuplaadile. Küpseta ahju keskosas sisselülitatud ülagrilliga vahetult enne serveerimist 180 kraadi juures 8–10 minutit.

Serveerimisel aseta taldrikule kastmega maitsestatud salatilehed. Keskele kitsejuust ja ümber röstitud fenkol ja kirsstomatid. Kaunista kapparite ja mõne lemmikürdiga.

 

[gallery ids="1972330"]