Üks ehtne jaanipäev tähendab loomulikult ka seda, et grill köetakse kuumaks ning liha lükatakse vardasse. Šašlõki kõrvale sobib ideaalselt serveerida aga särtsakat salatit, mis on valmistatud värskest hooajalisest kraamist – turud on meil praegu ju lausa lookas kõigest heast ja paremast. Veelgi ideaalsem variant on mõistagi see, kui kõik vajalik on kodus aias kasvamas. Lihtne ja mõnus šašlõkisalat, mis võiks paar tundi enne serveerimist külmikus maitsestuda. Kogused saab igaüks ise vastavalt vajadusele reguleerida ning maitsestamisel toimi samuti lähtuvalt oma maitse-eelistustest. Vaja läheb: värske kurk värske tomat värske punane sibul värske till sool pipar suhkur oliiivõli äädikas (30%) Tee nii: Haki tomat, kurk ja sibul suurde kaussi ning lisa hakitud till. Nüüd hakka maitsestama – pea meeles, et juurde saab alati panna, aga vähemaks võtta ei saa ning külmikus seistes muutuvad maitsed samuti tugevamaks. Lisa soola, pipart, suhkrut, oliiviõli ja äädikat. Sega läbi ning aseta külmikusse. Kui salat on juba tund külmikus seisnud, tasub veel üle proovida ning vajadusel pisut maitseaineid juurde lisada.
Pärnu Rannahotell õhtune loojang Sisuturundus Juunikuus kuhu minna? Vihma sajab ja kino? Või suund Pärnusse päikest otsima?