Üks ehtne jaanipäev tähendab loomulikult ka seda, et grill köetakse kuumaks ning liha lükatakse vardasse. Šašlõki kõrvale sobib ideaalselt serveerida aga särtsakat salatit, mis on valmistatud värskest hooajalisest kraamist – turud on meil praegu ju lausa lookas kõigest heast ja paremast. Veelgi ideaalsem variant on mõistagi see, kui kõik vajalik on kodus aias kasvamas. Lihtne ja mõnus šašlõkisalat, mis võiks paar tundi enne serveerimist külmikus maitsestuda. Kogused saab igaüks ise vastavalt vajadusele reguleerida ning maitsestamisel toimi samuti lähtuvalt oma maitse-eelistustest. Vaja läheb: värske kurk värske tomat värske punane sibul värske till sool pipar suhkur oliiivõli äädikas (30%) Tee nii: Haki tomat, kurk ja sibul suurde kaussi ning lisa hakitud till. Nüüd hakka maitsestama – pea meeles, et juurde saab alati panna, aga vähemaks võtta ei saa ning külmikus seistes muutuvad maitsed samuti tugevamaks. Lisa soola, pipart, suhkrut, oliiviõli ja äädikat. Sega läbi ning aseta külmikusse. Kui salat on juba tund külmikus seisnud, tasub veel üle proovida ning vajadusel pisut maitseaineid juurde lisada.
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised FOTO LIIS LEMSALU minevikust rabab jalust
Piret Järvis-Milder abikaasa ja lastega — FOTO: Piret Järvis-Milder/Instagram Pere ja kodu IMEARMAS KAADER: PIRET JÄRVIS-MILDERI tütar on nii palju kasvanud
Merily Timmer — FOTO: TV3 Keha ja vaim SELGELTNÄGIJA MERILY TIMMER: see tunne, mis siis tekib, see ongi õnne tunne
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad