JÕULURETSEPT: VALGE ŠOKOLAADI-pistaatsiapähkli trühvlid

Cosmopolitan paberväljaanne

pilt: Shutterstock

Isetehtud hõrgud trühvlid maitsevad lausa jumalikult ja nende valmistamine pole tegelikult üldse nii keeruline kui arvata võiks.

Valge šokolaadi-pistaatsiapähkli trühvlid:

150 g datleid

50 ml vett

100 g pekaani pähkleid

100 g soolatud kooritud pistaatsia pähkleid

80 g kookoshelbeid

200 g valget šokolaadi

näpuotsaga soola

Tee nii: 
Pane datlid kuuma vette tunniks ajaks likku ja seejärel töötle köögikombainiga kõik koostisosad peale valge šokolaadi ühtlaseks massiks. Nüüd sulata šokolaad veevannis, vormi pähklimassist peopesal mõnusad pallikesed ja kasta need šokolaadi sisse. Tõsta kommid paariks tunniks külmikusse tahenema.