Reklaam sulgub sekundi pärast

JÕULURETSEPT: VALGE ŠOKOLAADI-pistaatsiapähkli trühvlid

Cosmopolitan paberväljaanne

pilt: Shutterstock

Isetehtud hõrgud trühvlid maitsevad lausa jumalikult ja nende valmistamine pole tegelikult üldse nii keeruline kui arvata võiks.

Valge šokolaadi-pistaatsiapähkli trühvlid: 150 g datleid 50 ml vett 100 g pekaani pähkleid 100 g soolatud kooritud pistaatsia pähkleid 80 g kookoshelbeid 200 g valget šokolaadi näpuotsaga soola Tee nii:  Pane datlid kuuma vette tunniks ajaks likku ja seejärel töötle köögikombainiga kõik koostisosad peale valge šokolaadi ühtlaseks massiks. Nüüd sulata šokolaad veevannis, vormi pähklimassist peopesal mõnusad pallikesed ja kasta need šokolaadi sisse. Tõsta kommid paariks tunniks külmikusse tahenema.