JÕULURETSEPT: VALGE ŠOKOLAADI-pistaatsiapähkli trühvlid

Isetehtud hõrgud trühvlid maitsevad lausa jumalikult ja nende valmistamine pole tegelikult üldse nii keeruline kui arvata võiks.
Valge šokolaadi-pistaatsiapähkli trühvlid:
150 g datleid
50 ml vett
100 g pekaani pähkleid
100 g soolatud kooritud pistaatsia pähkleid
80 g kookoshelbeid
200 g valget šokolaadi
näpuotsaga soola
Tee nii:
Pane datlid kuuma vette tunniks ajaks likku ja seejärel töötle köögikombainiga kõik koostisosad peale valge šokolaadi ühtlaseks massiks. Nüüd sulata šokolaad veevannis, vormi pähklimassist peopesal mõnusad pallikesed ja kasta need šokolaadi sisse. Tõsta kommid paariks tunniks külmikusse tahenema.