Iga ettevalmistatud perenaine peaks endal sügavkülmas hoidma lehttaigent. Lehttaignast saab alati lihtsalt valmistada pirukaid, kooke ja magustoite ja seda kõigest loetud minutitega. Nii saad kostitada ka kõige ootamatuid külalisi suussulavate küpsetistega. Kiired juustupirukad Vaja läheb: 500g külm. lehttaigent200g viilutatud sinki200g riivjuustu Valmistamine: Sulata lehttaigen ning rulli natukene laiali. Laota taginale singiviilud ning raputa peale riivjuust. Keera rulli ning lõika umbes 3cm paksused viilud. Peida lahti jäänud taignaots piruka alla ära. Nii ei kerki pirukas lahti. Küpseta ahjus 200 kraadi juures kuskil 15 minutit kuni pirukad on ilusad kuldpruunid. *Proovi ka sinihallitusjuustuga! *Soovi korral võid singi üldse ära jätta! Mirjam SimmerKokakunsti toimetaja
Mammu Couture uus looming — FOTO: Mammu Couture Ilu ja mood Juba täna! Kevadine Tallinn Fashion Week saab Kalev spaas helge alguse
Piret Järvis-Milder abikaasa ja lastega — FOTO: Piret Järvis-Milder/Instagram Pere ja kodu IMEARMAS KAADER: PIRET JÄRVIS-MILDERI tütar on nii palju kasvanud
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Keha ja vaim LIIS LEMSALU avameelselt: ma näen, kui paljud vaevlevad samade probleemide küüsis
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda