Reklaam sulgub sekundi pärast

Juustupirukad

Iga ettevalmistatud perenaine peaks endal sügavkülmas hoidma lehttaigent. Lehttaignast saab alati lihtsalt valmistada pirukaid, kooke ja magustoite ja seda kõigest loetud minutitega. Nii saad kostitada ka kõige ootamatuid külalisi suussulavate küpsetistega.

 

 

Kiired juustupirukad

Vaja läheb:

500g külm. lehttaigent
200g viilutatud sinki
200g riivjuustu

 

Valmistamine:

Sulata lehttaigen ning rulli natukene laiali. Laota taginale singiviilud ning raputa peale riivjuust. Keera rulli ning lõika umbes 3cm paksused viilud. Peida lahti jäänud taignaots piruka alla ära. Nii ei kerki pirukas lahti. Küpseta ahjus 200 kraadi juures kuskil 15 minutit kuni pirukad on ilusad kuldpruunid.


*Proovi ka sinihallitusjuustuga! 
*Soovi korral võid singi üldse ära jätta!  

 

Mirjam Simmer
Kokakunsti toimetaja