Baklažaan juustukasukas Baklažaan juustukasukas 1 baklažaan, kooritud ja viilutatud soola maitse järgi 2 muna 2 spl piima 200g riivitud parmesani juustu 100g nisuidusid 2 kl tomatikastet 1 tl cayenne'i pipart 1 kl riivitud mozzarella juustu 100g= 207 kcal Kuumuta ahi 200° C. Puista baklažaaniviiludele veidi soola kummalegi küljele. Lase seista 10 minutit, seejärel pühi paberkäterätiga viiludelt niiskus, mis on kogunenud. Vahepeal klopi munad ja piim kausis segamini, teises kausis sega riivitud parmesani juust ja nisuidud. Kasta kuivatatud baklažaaniviilud munasegusse, lase üleliigne muna ära tilkuda, siis vajuta juustusegusse, nii et viilud oleks mõlemalt poolt kaetud. Õrnalt raputa liigne juust küljest ning aseta baklažaaniviilud küpsetusplaadile. Küpseta eelsoojendatud ahjus kuni viilud on krõbedad ja kuldpruunid, 15-20 minutit. Sega tomatikaste ja cayenne'i pipar keedupotis ja lase kuumaks. Kui baklažaan on valmis, vala viilud kastmega üle ja serveerimisel puista peale mozzarella juustu. Vaata ka www.kaaluabi.ee
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: Liis Lemsalu jagas erilisi hetki puhkusest koos mehe ja pisipojaga
Mees ja naine — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks TOP 3: KAVALAD trikid, mida mehed naiste vallutamiseks kasutavad
Meelis Lao podcastis „Keset elu“ salvestusel — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk VIDEO! Meelis Lao podcastis „Keset elu“: aeg on ainus tõeline valuuta, mis on kõige kallim
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?